Insula Iubirii sezonul 5. Cine sunt cuplurile participante

De Unica.ro pe
Insula Iubirii sezonul 5 urmează să înceapă pe Antena 1 din 22 aprilie. Emisiunea care a cucerit publicul din România revine cu noi povești de iubire interesante și cu 4 cupluri dispuse să-și testeze relațiile. Iată cine sunt participanții acestui sezon!

Insula Iubirii sezonul 5. Cuplurile care își vor testa relațiile

Conform producătorilor show-ului, peste 1.500 de cupluri au aplicat la Insula Iubirii sezonul 5. Dintre toate, doar 4 au fost selectate. Iată cine vor fi noii concurenți!

Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc ”să vadă adevărata față a celuilalt”. Lipsa geloziei în cuplu este principalul atu al celor doi, motivul fiind faptul că dragostea lor este una cerebrală. ”Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă”, a spus Eusebiu, cei doi lăsând să se înțeleagă că ar avea un parteneriat care le satisface nevoile primare și care se bazează pe valori comune. ”Dacă până la vârsta aceasta nu a reușit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja este greu”, mai spune Eusebiu.

Teodora si Eusebiu la Insula Iubirii sezonul 5

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei. ”Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa, sigură pe parcursul ei pe Insulă. De partea cealaltă, Adrian mărturisește că a profitat de faptul că Denisa este atât de mică și și-a croit femeia de lângă el după propriile nevoi și dorințe, așa că a făcut inscrierea la emisiune convins că nu există o ispită care ar putea să îl ”deturneze” din relația lor.

Denisa si Adrian la Insula Iubirii sezonul 5

Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei. ”Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, asta își dorește”, a mărturisit Geanina, cunoscând dorințele partenerului său. ”Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susține Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.

Geanina si Costas la Insula Iubirii sezonul 5

Surpriza de la Insula Iubirii sezonul 5

În plus, Insula Iubirii va întâmpina în Thailanda și un cuplu neașteptat! În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză. ”Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, și-a exprimat Diana temerile. Tocmai de aceea, cei doi au fost chemați pe Insula Iubirii pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunță.

Aurel si Diana revin la Insula Iubirii sezonul 5

Așa cum era de așteptat, Diana și Aurel le-au atras atenția celorlalți concurenți de îndată ce s-au cunoscut. ”Au venit îmbrăcați ca boschetarii, în trening”, a spus una dintre concurente. Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla cu cei doi la Insula Iubirii sezonul 5.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro