Insula Iubirii 2016, un show incendiar

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 02 septembrie 2021, 11:44
Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii 2016” a început pe 11 mai la Antena 1, fiind prezentat tot de Radu Vâlcan. Cinci cupluri, din peste 800 înscrise, își vor testa și anul acesta relațiile, într-un decor de vis, în Thailanda.

Cine sunt participanții la Insula Iubirii 2016

Alice și Alin sunt împreună de doi ani. Cu toate că Alin a spus la începutul emisiunii că nu crede că relația lor va avea de suferit în urma participării la „Insula Iubirii”, în cea mai recentă ediție a show-ului, acesta a mărturisit că ar putea să fie totuși luat de val – băieții care îi sunt colegi de casă, peisajul exotic, cocktail-urile și ispitele seducătoare sunt rețeta perfectă pentru o aventură.

alice si alin

Georgeta și Cristian se cunosc de 15 ani și sunt împreună de șase. Cu toate că la începutul emisiunii Cristian a dat de înțeles că există mici probleme în relația lor, Georgeta este de părere că au o relație suficient de puternică pentru a rezista oricărei tentații.

Insula Iubirii 2016, un show incendiar

georgeta si cristian

Loredana și Hamude formează un cuplu de un an și jumătate. În ciuda faptului că nu sunt de foarte mult timp împreună, Loredana a spus la începutul emisiunii că ea este convinsă de faptul că relația lor e perfectă și că Hamude nu ar înșela-o niciodată. Pregătită să-și întemeieze o familie și să se căsătorească, Loredana a vrut totuși să participe la „Insula Iubirii” pentru a-și supune iubitul la un test.

loredana si hamude

Medana și Robi sunt împreună de nouă ani și locuiesc împreună de trei. Medana spune despre Robi că e un tip destul de lipicios și nu ar suporta să-l vadă în apropierea altei femei; pe de altă parte, Robi e convins că niciuna dintre ispite nu va reuși să îi strice relația pe care o are cu Medana.

medana si robi

Elena și Sașa sunt cel mai proaspăt cuplu de la „Insula Iubirii” din acest an. Cu toate că se cunosc de mai mulți ani, ei au avut o relație complicată de-a lungul timpului, despărțindu-se de mai multe ori. La începutul emisiunii, ei au declarat că au reluat relația de puțin timp și vor să vadă dacă ar putea avea un viitor împreună.

elena si sasa

Cine sunt ispitele care le vor testa relațiile

La fel ca și în primul sezon, cinci ispite feminine și cinci ispite masculine vor testa relațiile cuplurilor concurente. Dintre acestea, Deea (fostă concurentă în primul sezon) și Matei (cea mai sexy ispită masculină din primul sezon al show-ului „Insula Iubirii”) revin în atenția publicului.

Vezi în galeria foto de mai sus cine sunt cele 10 ispite și ce își doresc de la acest show!

Rămâne de văzut în ce măsură concurenții se vor lăsa cuceriți de ispite și care sunt cuplurile care vor reuși să treacă cu bine peste provocarea pe care emisiunea „Insula Iubirii” o reprezintă.

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!