Azi începe „Dansez pentru tine”

De Erika Chivu, pe

Astă seară, de la 20:30, începe la Pro TV noul sezon „Dansez pentru tine” care îţi aduce noi poveşti impresionante, stiluri de dans spectaculoase şi vedete alese pe sprânceană. Adela Popescu, Paula Seling, Doiniţa Oancea, Nicola, Răzvan Fodor, Bogdan Vlădău, Octavian Strunilă şi Jorge sunt vedetele care au decis să fie în această toamnă alaturi de concurenţii de la „Dansez pentru tine”.

Ei vor fi nevoiţi să impresioneze juriul format din aceiaşi specialişti în ale dansului. Mihai Petre, Cornel Patrichi, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Wilmark vor evalua dansurile din punctul de vedere al originalităţii, tehnicii, expresivităţii şi spectaculozităţii.

Noutăţi la „Dansez pentru tine”

Juriul e acelaşi, orchestra e condusă tot de Petre Geambaşu, prezentatorii sunt aceiaşi Ştefan Bănică Junior şi Iulia Vântur, însă noul sezon al emisiunii aduce şi câteva noutăţi spectaculoare.

Încă din prima parte a emisiunii, concurenţii vor încerca să impresioneze juriul cu un dans nou la „Dansez pentru tine”, cabaretul. Este un dans solicitant, complex, care a reprezentat o provocare atât pentru perechile concurente, cât şi pentru coregrafi.  

Ca întotdeauna, înainte de a dansa, fiecare concurent îşi va spune povestea, încercând să atragă de partea sa cât mai mulţi telespectatori.  

Pentru prima dată, cele două stiluri de dans ale ediţiei nu vor fi intercalate, astfel că toate perechile vor dansa mai întâi cabaretul, urmând ca în a doua parte a emisiunii să arate cât de bine dansează în ploaie.

Ei vor lăsa la o parte pantofii de dans şi vor evolua fie desculţi, fie în pantofi de neopren cu  talpa zimtaţă pentru a nu aluneca pe scena udă. Platoul „Dansez pentru tine” va fi acoperit cu o perdea de stropi calzi, cadrul ideal pentru o coregrafie romantică. Să sperăm că perechile nu se vor lăsa intimidate de cei 300 de litri de apă care îi vor uda până la piele.

La al zecelea sezon „Dansez pentru tine” concurentul de pe locul întâi va primi un premiu în valoare de 60.000 de euro.  

Citeşte şi despre poveştile concurenţilor de la „Dansez pentru tine”. 

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!