„Idilă cu dădaca mea” (video)

De Unica.ro pe

Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soţul său este infidel, moment în care decide să işi ia copiii şi să îl părăsească.

În postura femeii de 40 de ani, mama singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate şi pleacă la New York pentru a începe o viaţă nouă şi a-şi îndeplini un vis ambiţios: acela de a deveni reporter sportiv.
Are norocul să găsească locul de muncă mult visat, însă abia atunci Sandy începe să realizeze cât de dificilă ii va fi tranziţia spre statutul de femeie cu carieră fiind astfel nevoită să apeleze la serviciile unei bone… bărbat.

Aram (Justin Bartha) îl cheamă şi este un tânăr de 25 de ani, care are o viaţă boemă şi, în ciuda insistenţei părinţilor săi, refuză să accepte joburile cu perspectivă care i se oferă, preferând să caute fericirea în locul banilor.

Relaţia celor doi devine din ce în ce mai intensă, pe măsura ce tânărul începe să se ataşeze de copii şi, în ciuda anilor care îi despart, Sandy şi Aram încep să conştientizeze din ce în ce mai mult cât de potriviţi sunt unul pentru celălalt. "Idilă cu dădaca mea" (video)
În regia lui Bart Freundlich şi cu o distribuţie condusă de Catherine Zeta Jones, alături de care îi mai întâlnim pe: Justin Bartha, Lynn Whitfield, Kate Jennings Grant, Art Garfunkel, Sam Robards şi Joanna Gleeson, comedia extrem de actuală, „Idila cu dădaca mea” / „The Rebound” spune cu mult farmec o poveste de dragoste născută între doi oameni complet diferiţi, în cele mai neaşteptate condiţii. Din 9 octombrie, la CinemaPRO.

Câştigă 5 invitaţii la filmul „Idilă cu dădaca mea”!

Text şi foto: CinemaPRO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro