Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 02 martie 2023, 14:09

Gina Matache este din ce în ce mai activă în mediul online, unde își spune părerea despre decizia fetei cele mici, Oana, de a se despărți de soț și de a se muta împreună cu noul iubit, Radu Siffredi.

Îndrăgita cântăreață a postat pe pagina ei de Instagram o mulțime de mesaje în care dezaprobă decizia Oanei, spunând că nu trebuia “despartă familia”. Gina își face griji acum și pentru singurii ei nepoți, copiii Oanei – Jessie și Bogdănel.

Gina Matache, după ce fata cea mică s-a mutat cu noul iubit: „Copiii cei mici trebuie protejați!”

Copiii au un tată exemplu de eleganță, cu principii sănătoase. Vine freza în vânt și se duce naibii ce au construit părinții.” a spus Gina Matache pe contul personal de Instagram.

Gina Matache, atac nou pe Instagram la adresa iubitului Oanei. Postarea artistei a strâns sute de aprecieri în doar câteva minuteIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii cei mici trebuie protejați.” a completat mama Deliei și a Oanei.

Citeşte şi: Delia Matache, după ce declarația ei despre copii a stârnit un val de reacții în mediul online: „N-am dat lecții niciodată nimănui”

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici.„, „Nu trebuia să despartă familia asta! Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit!” – sunt câteva dintre mesajele în care mama Deliei Matache își exprimă nemulțumirea față de situația în care se află Oana.

„Ai grijă pe cine aduci în casa ta!”

În cea mai recentă postare, Gina Matache a lansat un nou atac la adresa iubitului Oanei, spunând că “bufonul care ajunge la palat nu devine rege”.

“Se zice că bufonul care ajunge la palat nu devine rege, ci transformă palatul în circ și zdrobește tot ce a construit. Așa că ai grijă pe cine aduci în casa ta!” a scris Gina Matache pe Instagram, acolo unde a menționat și faptul că acestea sunt tentativele ei de a-și trezi fiica.

Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: "Bufonul care merge la palat nu devine rege!"

Oana Matache, în vârstă de 31 de ani, a confirmat zilele trecute despărțirea de soț, Răzvan Miheț. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și au împreună o fată și un băiat. Oana a confirmat și relația cu noul iubit, Radu și cei doi au apărut în mediul online într-o înregistrare care i-a șocat pe mulți.

Oana Matache: „Am fost curajoasă când am făcut acest pas!”

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți. (…)

Este foarte obositor și este foarte multă anxietate și foarte multă frică. Este o experiență înspăimântătoare și culmea nu dinamica dintre soție și soț, cel puțin nu în cazul meu, cât părerile care vin din toate părțile și intervențiile și drama care se face. Am fost curajoasă când am făcut acest pas, dar eram conștientă că pot să duc chestia asta”, a mărturisit Oana Matache, confirmând relația cu noul iubit.

Citeşte şi: Oana Matache, primele declarații despre divorț: „Mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta”. Sora Deliei și noul ei iubit s-au mutat împreună

Iubitul Oanei a avut și el o reacție după mesajele Ginei Matache amintite mai sus. Radu s-a simțit atacat când mama Deliei a postat o poză cu el, în dreptul căreia a scris “Aveți grijă ce psiholog alegeți!”

„În primul rând, nu este soacra mea, pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul «Aveți grijă ce psihiatru alegeți»

(…) A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon. Nu se discută chestiile asta, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani, doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…”, a mărturisit Radu Siffredi, într-un live.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!