Gerard Depardieu a scăpat de acuzațiile de viol. Cazul a fost închis

De Unica.ro pe
Gerard Depardieu a scăpat de acuzațiile de viol și agresiune sexuală făcute de o tânără actriță. Procurorii au oprit investigația din lipsă de probe.

Gerard Depardieu a aflat în vara anului trecut că o tânără, studentă la facultatea unde acesta preda, a depus o plângere penală împotriva lui, acuzându-l de viol și agresiune sexuală. Fata susținea că actorul francez el a abuzat-o sexual de două ori în casa lui din Paris, unde repetau pentru un spectacol.

Avocații starului cinematografiei franceze au negat acuzațiile: „Am avut o lungă întâlnire cu Gerard Depardieu și sunt absolut convins că nevinovăția lui va fi stabilită”, a transmis la acea vreme avocatul Herve Temime, care a precizat că Depardieu a fost „devastat” de întreaga poveste.

Procurorii din Paris care au anchetat cazul nu au găsit probe suficiente pentru a continua investigațiile, potrivit Digi24.

„Cele câteva anchete desfăşurate nu au dus la o dovadă a infracţiunii”, au transmis aceștia.

Gerard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori francezi. În vârstă de 70 de ani, acesta a câștigat multe premii de-a lungul carierei sale și a fost nominalizat la Oscar și la premiile BAFTA pentru rolul său din „Cyrano de Bergerac” (1990). Pentru aceeași prestație a primit Frunza de Palmier la Cannes. Lista de filme și producții de televiziune în care a jucat actorul francez este lungă, dar cele mai cunoscute sunt „1900/ Novecento” , „La Chèvre”, „Le dernier métro”, „Green Card” şi „Le Comte de Monte Cristo”, „The Man in the Iron Mask”.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO