George Michael detesta felul în care arata și devenise un retras înainte să moară

De Adina Radu, pe
În ultimii cinci ani, George Michael devenise extrem de retras, alegând să fie vizitat doar de membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Surorile sale, Melanie și Yioda, precum și prietenul său din copilărie, David Austin erau printre singurii care îl vizitau periodic.

Ultima oară a fost văzut în ajunul Crăciunului, în timp ce urmărea o procesiune religioasă de la geamul casei sale din Oxfordshire.

De ce devenise George Michael atât de retras?

George Michael era un perfecționist care își pierduse încrederea de sine din cauza faptului că se îngrășase și se îndepărtase cu mult de imaginea sa de popstar.

Chiar și pozele folosite pentru ultimul său album, Symphonica din 2014 erau vechi. George Michael devenise extrem de atent la felul în care arăta. În plus, avea cicatrici pe gât și cap de la un accident din 2013.

Vărul și prietenul să apropiat, Andros Georgiou crede că dependența cocaină, alcool și marijuana a lui George au contribuit la declinul artistului.

Publicistul lui George Michael, Cindi Berger a insistat că George nu era bolnav la momentul decesului, dar membrii familiei au declarat că George cheltuia peste 190.000 de lire sterline anual pentru a se trata de dependența de cocaină și metafetamine.

Vecinii lui George Michael au declarat presei că acesta era foarte retras. Singurii care veneau și plecau din casa lui erau o menajeră și grădinarii. Pe vremuri ieșea mai mult în oraș, dar în ultimii ani nu a mai fost văzut în Oxfordshire.

Sursa foto Northfoto

Citește și George Michael a murit la 53 de ani

Citește și George Michael, în stare gravă cu familia alături la Viena

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!