Se relanseaza primul album solo al lui George Michael

De Unica.ro pe 14 septembrie 2010

Sony Music lanseaza, pe 27 septembrie, „Faith” – albumul de debut al lui George …
Se relanseaza primul album solo  al lui George MichaelSony Music lanseaza, pe 27 septembrie, „Faith” – albumul de debut al lui George Michael, in versiune remasterizata. La 23 de ani de aparitia sa, „Faith” va fi disponibil inclusiv sub forma unui box set, in editie limitata.

Lansat initial in 1987, primul album solo al lui George Michael a avut un succes extraordinar, bucurandu-se si de aprecierea criticilor de specialitate. „Faith” a devenit No 1 in UK si SUA, unde a primit prestigiosul Diamond Award, pentru vanzarea a 10 milioane de copii. In total, peste 20 de milioane de exemplare au fost vandute in intreaga lume.

Compus si produs de George Michael, „Faith” a devenit un fenomen, producand sase single-uri No 1 si aducandu-i britanicului mai multe premii: Grammy-ul pentru „Album Of The Year”, trei American Awards si doua Ivor Novello.

Site-ul oficial al artistului a fost relansat de curand, pentru a marca evenimentul reaparitiei iconic-ului „Faith”: www.georgemichael.com.

Pana in prezent, George Michael a vandut peste 100 de milioane de discuri in intreaga lume si este azi un reper in muzica si cultura pop.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"