George Clooney şi Amal Alamuddin în ziua când s-au căsătorit civil! Soţia actorului a fost superbă în pantalon alb şi o bluză largă! Foto

De Libertatea.ro pe

Cel mai sexy actor din lume a renunţat la burlăcie şi s-a căsătorit civil cu aleasa lui, avocata lui Amal Alamuddin, într-o ceremonie fastuoasă la Veneţia, în Italia. Dacă ginerică a purtat un costum simplu, gri, „mireasa” a avut o ţinută cu totul aparte: a ales să se îmbrace într-un pantalon larg, alb, şi o bluză largă, până în talie, imaculată.
 
Amal Alamuddin a strălucit în ziua nunţii ei cu cel mai sexy actor în viaţă, George Clooney. Frumoasa libaneză a purtat un costum alb, format dintr-un pantalon lung şi larg, cu o bluză la fel de lejeră, până în talie, arătând fabulos.
Ţinuta a fost completată de o pălărie cu boruri generoase, care contrasta cu părul de abanos al frumoasei avocate, care de la sfârşitul săptămânii trecute a devenit doamna Clooney.
Aceasta este prima căsătorie pentru Amal Alamuddin, în timp ce George Clooney a mai fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 şi 1993. Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul „Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen.
Citeşte mai multe despre George Clooney şi Amal Alamuddin pe Libertatea.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro