George Clooney şi Amal Alamuddin în ziua când s-au căsătorit civil! Soţia actorului a fost superbă în pantalon alb şi o bluză largă! Foto

De Libertatea.ro pe

Cel mai sexy actor din lume a renunţat la burlăcie şi s-a căsătorit civil cu aleasa lui, avocata lui Amal Alamuddin, într-o ceremonie fastuoasă la Veneţia, în Italia. Dacă ginerică a purtat un costum simplu, gri, „mireasa” a avut o ţinută cu totul aparte: a ales să se îmbrace într-un pantalon larg, alb, şi o bluză largă, până în talie, imaculată.
 
Amal Alamuddin a strălucit în ziua nunţii ei cu cel mai sexy actor în viaţă, George Clooney. Frumoasa libaneză a purtat un costum alb, format dintr-un pantalon lung şi larg, cu o bluză la fel de lejeră, până în talie, arătând fabulos.
Ţinuta a fost completată de o pălărie cu boruri generoase, care contrasta cu părul de abanos al frumoasei avocate, care de la sfârşitul săptămânii trecute a devenit doamna Clooney.
Aceasta este prima căsătorie pentru Amal Alamuddin, în timp ce George Clooney a mai fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 şi 1993. Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul „Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen.
Citeşte mai multe despre George Clooney şi Amal Alamuddin pe Libertatea.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea