Gabriela Prisăcariu a publicat prima imagine cu chipul fiului ei și al lui Dani Oțil

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 10:19

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (40 de ani) au devenit părinții unui fiu, Luca Tiago, pe 11 septembrie 2021. Recent, în mediul online, modelul a publicat prima fotografie cu chipului fiului lor. „M-am topit!! 😍❤️”, a scris modelul în descrierea imaginii.

Gabriela Prisăcariu a publicat prima imagine cu chipul fiului ei și al lui Dani Oțil

„Are gropițe?! Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu 😂😂”, a scris Dani Oțil în comentarii. „Când nu plânge… are și gropițe 😬”, a răspuns Gabriela.

Gabriela Prisăcariu a publicat prima imagine cu chipul fiului ei și al lui Dani Oțil

„Ce bine seamănă cu tine, Gabriela, sunteți adorabili!; Vaaaai de mine, ce gropițe! Seamănă și cu tati, dar e bucățică ruptă din mami; Adorabil, zâmbăreț, copil frumos cu gropițe în obrăjori; Doamne, ce frumos e! Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii; Vaii, ce gropițe, îngeraș minunat!!! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de fiecare clipă împreună!; Doamne!!! Direct în diabet dai cu atâta dulceață!!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Pe 24 octombrie 2021, Gabriela și Dani și-au botezat fiul. Evenimentul a avut loc în restaurantul prezentatorului TV din București. Nașii lui Luca sunt modelul Laura Dumitru și omul de afaceri Homan Tandijono.

De la petrecere nu au lipsit Răzvan Simion (41 de ani), co-moderatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, iubita lui, Daliana Răducanu (30 de ani), și asistenta TV Ramona Olaru (32 de ani). Atmosfera a fost întreținută de solista Raluka (31 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Gabriela a revenit la muncă după 5 săptămâni de la naștere. „Tocmai am încheiat primul meu job după lunga pauză. A fost interesant. Nu am încăput în câțiva pantaloni, rușinică. Sunt la 5 săptămâni după naștere. Ce credeți? Și eu simt acea presiune despre care vorbesc mămicile, «cum facem să slăbim?»”, a mărturisit Gabriela la Insta Story.

„Eu nu-mi pot permite să stau doi ani acasă cu bebelușul, trebuie să mă întorc la job. Dacă stau acasă doi ani, pe urmă gata, adio modelling. După cum bine știți, un model nu poate să profeseze până la bătrânețe. Așadar, a trebuit să mă pun repede pe picioare”, a continuat.

„Sunt foarte mândră de mine că am reușit să mă mobilizez destul de bine. Mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte, foarte bine, ceea ce cred că este cel mai bine”, a încheiat Gabriela.

Dani și Gabriela s-au căsătorit pe 15 mai 2021. Cuplul s-a logodit în Mexic, în ianuarie 2020. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale. Cuplul s-a cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!