Gabi Bădălău, oprit de poliție după ce a luat copiii să petreacă weekendul cu ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 august 2022, 16:28

Continuă seria scandalurilor dintre Gabi Bădălău (34 de ani) și Claudia Pătrășcanu (43 de ani). Sunt trei ani de când cei doi au decis să divorțeze, iar de atunci își aruncă frecvent acuze unul altuia. Claudia și Gabi au împreună doi băieți – Gabriel (7 ani) și Nicholas (5 ani).

În acest weekend, Gabi s-a acasă la Claudia să ia băieții pentru a petrece sfârșitul de săptămână cu ei. Afaceristul a povestit în mediul online cum Claudia a avut o atitudine suspectă când a ajuns la ea.

Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești.

Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie, iese și ea filmându-mă pe ascuns și spunându-mi că sunt foarte foarte obosit, întrebându-mă ce se întâmplă cu mine, de ce am venit drogat să iau copiii. Cu toate astea, nu o bag în seamă. O evit chiar dacă mă provoacă și plec împreună cu cei mici.

Citeşte şi: Albertina Ionescu s-a logodit! Cum arată inelul prezentatoarei TV

Citeşte şi: Andreea Esca a făcut spectacol la Untold 2022. Vedeta s-a urcat pe scenă pentru un moment memorabil

Citeşte și: Anamaria Rosa, fiica regretatului cântăreț Aurelian Preda: „Am aflat că mama biologică e verișoara mea, adică nepoata tatălui”

Citeşte şi: Actrița Anne Heche, spitalizată după ce a intrat cu mașina într-un imobil. Vehiculul a izbucnit în flăcări

Pe drum, Bădălău a fost oprit de un echipaj de poliție, iar oamenii legii i-au spus că fosta soție, Claudia Pătrășcanu, făcuse sesizare:

Gabi Bădălău, oprit de poliție după ce a luat copiii să petreacă weekendul cu eiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Pe drum, la taxa de pod, 2 motociclete de poliție plus o altă mașină de poliție m-au oprit, aceștia spunându-mi că e o sesizare la 112 venită din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța, că ea e mama îngrijorată. Cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-am supus ambelor teste, atât de alcool cât și de droguri, toate fiind negative.

Ce vreau să menționez este că această „mamă minunată” prin tot ce face cu atâta ură, răutate și dușmănie afectează cei doi copii pe care îi avem împreună. Ce e foarte important și o să se vadă pe înregistrarea pentru care am făcut solicitare poliției române este cum cei doi copii sunt efectiv speriați, plângeau, spuneau tot felul de lucruri sensibile.

Afaceristul mai spus că băieții s-au speriat de cele întâmplate și s-a declarat deranjat de situația creată de mama copiilor lui.

Să nu-l luați pe tati la pușcărie, tati e bun, tati nu ne-a luat cu forța. Domnii de acolo le-au povestit copiilor cum că mama lor a făcut acest apel la 112. Pentru ce a făcut acest lucru, asta să spuneți dvs. În cele din urmă, am reușit să-i liniștesc pe cei mici și să-i împrietenesc cu domnii agenți.

Nu o să renunț deloc, mă întăresc toate aceste răutăți și dușmănii făcute de acest personaj care cândva mi-a fost soție. Am tăcut, am tot tăcut, dar pentru viitorul și sănătatea copiilor mei nu o să mai tac și o să fac tot ce ține de mine ca ei să trăiască în liniște, pace și armonie – a adăugat Gabi Bădălău.

Foto – Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!