Fratele Mădălinei Manole, replică dură după declarațiile lui Răzvan Simion despre artistă. „De și-ar face și el inseminare artificială…”

De Unica.ro, pe

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, i-a dat o replica dură lui Răzvan Simion, după ce acesta a făcut câteva declarații legate de ultima sa întâlnire cu artista la matinalul de la Antena 1.

Răzvan și-a reamintit ultima vizită a Mădălinei în platoul de la “Neatza cu Răzvan și Dani” și a spus că artista era afectată de un “cocktail de hormoni” cu puțin timp înainte să-și ia viața. Mădălina Manole a apelat la fertilizare in vitro pentru a-și putea aduce pe lume fiul, pe Petru Jr., iar de-a lungul mai multor ani ea a fost supusă unor tratamente hormonale. Artista a născut pe 8 iunie 2009, cu un an și o lună înainte să-și ia viața. Matinalul de la Antena 1 a spus că Mădălina era vizibil afectată de depresia postpartum.

Pe vremea când eu vorbeam de depresia postpartum, adică depresia postnatală, la mămicile, indiferent dacă erau tinere sau mai coapte, eram considerat ca unul care le căuta-n coarne unor doamne care sunt închipuite și nu vor să se întoarcă la muncă. Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile. Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut.

Cariera plus depresia asta postpartum au fost un cocktail de hormoni, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei. Faptul că acum se vorbește de chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și li se oferă ajutor oamenilor după naștere, când sunt ținute sub supraveghere, nu pentru că este un moft ci pentru că există și e a naibii de periculoasă. Și pentru mamă, și pentru copil – a declarat Răzvan Simion, invitat în podcastul lui Radu Țibulcă.

Fratele Mădălinei Manole, replică dură după declarațiile lui Răzvan Simion despre artistă. „De și-ar face și el inseminare artificială…”

Citeşte şi: Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, după ce și-a făcut cont pe OnlyFans: „Tata mi-a zis să fac orice pentru bani!”

Citeşte şi: Cu ce se ocupă în prezent Berta Slav, cea care a cumpărat pesticidul cu care Mădălina Manole s-a sinucis. Femeia are venituri lunare de peste 8 mii de lei

Citeşte şi: Anca Serea, gafă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a spus în direct soția lui Adi Sînă

Citeşte şi: Doinița Oancea, fără pic de machiaj în mediul online. Actrița le-a arătat tuturor cum arată dimineața, la trezire

Aceste declarații l-au înfuriat la culme pe fratele Mădălinei, care nu a ezitat să-i dea o replică tranșantă.

Hormonii lui au luat-o razna. O fi de la căldură sau de la inactivitate sexuală? Despre Răzvan ăsta nu pot să spun decât că vorbește fără să știe, aceștia ca el sunt oameni care au cunoscut-o doar de conjunctură! Dacă avea puțin respect față de ea, de familia ei, și dacă era mai documentat în ăștia 12 ani, ar fi trebuit să tacă, măcar! Ce să spun despre unii ca ăsta, care au cunoscut-o doar în studio!

Ce priceput e el în problemele astea feminine cu depresii postpartum! Poate îl lovește și pe el o depresie postpartum! Dacă și-ar face Răzvan Simion ăsta inseminare artificială, poate duce și el o sarcină și ne va spune când va naște ce senzații are! – a declarat mâhnit Marian, potrivit ego.ro.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, când ar fi împlinit 43 de ani. Ea a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni, iar medicii legiști au stabilit că moartea a survenit după ce artista a ingerat o substanță toxică, un pesticid puternic.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!