Cu ce se ocupă în prezent Berta Slav, cea care a cumpărat pesticidul cu care Mădălina Manole s-a sinucis. Femeia are venituri lunare de peste 8 mii de lei

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 iulie 2022, 12:18

Berta Slav a intrat în atenția publicului odată cu decesul Mădălinei Manole, care a avut loc pe 14 iulie 2010. Ea a fost cea care a cumpărat pesticidul cu care Mădălina și-a pus capăt zilelor.

Berta era o mare fană a artistei, o cunoștea de peste 20 de ani, și îi devenise apropiată. Ea i-a făcut rost Mădălinei de soluția toxică de pe internet deoarece artista i-ar fi spus că are nevoie de acel pesticid pentru a scăpa de dăunătorii din grădinile socrilor.

După moartea Mădălinei, procurorii au decis neînceperea urmăririi penale a Bertei pentru că s-a constatat, în urma unor investigații amănunțite, că ea nu știa că  regretata artistă are de gând să folosească soluția pentru a-și lua viața. Tragedia a fost traumatizantă pentru Berta Slav.

Cu ce se ocupă în prezent Berta Slav, femeia care a cumpărat pesticidul cu care Mădălina Manole s-a sinucisIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Ea este în prezent angajată la ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală), în funcția de consilier superior la Direcția Regională a Finanțelor Publice București. Potrivit declarației de avere, actualizată în primăvara acestui an, Berta are un venit de circa 8.330 de lei pe lună, adică 99.970 de lei anual, notează fanatik.ro.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, când ar fi împlinit 43 de ani. Decesul ei fulgerător a șocat lumea showbiz-ului românesc și este și astăzi un subiect frapant. La momentul decesului, regretata artistă era căsătorită cu muzicianul Petru Mircea, cu care a făcut un copil. Fiul Mădălinei, Petru Jr, s-a născut pe 8 iunie 2009.

Citeşte şi: Răzvan Simion își amintește de ultima apariție a Mădălinei Manole la Neatza cu Răzvan și Dani: „Era de nerecunoscut”

Citeşte şi: De ce s-a sinucis Mădălina Manole chiar de ziua ei

Citeşte şi: Fotografii de colecție cu Mădălina Manole, de acum 20 de ani. Imagini pe care nu le-ai văzut niciodată

Citeşte şi: Gesturi răvășitoare făcute pentru Mădălina Manole de bărbatul care i-a fost alături două decenii. Prietenie dincolo de moarte

Potrivit psihologilor, gestul artistei de a-și lua propria viață chiar de ziua ei a punctat nefericirea imensă a artistei, pe toate planurile.

Gestul ei a fost singura ‘rezolvare’ pe care a găsit-o. A fost un suicid extrem de hotărât, făcut la o oră târzie din noapte, în așa fel încât să nu mai existe posibilitatea de salvare.

Momentul ales a fost o aniversare pe care a transformat-o într-o comemorare. Cred că a fost un fel de termen, între orele 12:00 și 00:00, în care ea a așteptat să se întâmple ceva, un gest sau să primească un cadou anume. Decizia ei de a-și lua viața nu a venit peste noapte, cu siguranță a fost o acumulare, pe fondul unei structuri cu o anumită sensibilitate artistică. Mădălina ajunsese, probabil, într-un moment când nu mai avea prea multe așteptări și își punea întrebări legate de viitorul ei, ca femei și ca VIP”, a relatat psihologul Augustin Cambosie, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu publicat în „Mădălina, viața și moartea unei vedete – o lucrare biografică a Mădălinei Manole, realizată în 2010.

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai mari voci ale României la începutul anilor ’90, rămânând și astăzi un exemplu al artistului desăvârșit.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!