Fiica lui Mircea Geoană, Ana, s-a logodit cu Garret Cayton la Palatul Mogoșoaia. Primele declarații ale tinerei

De Unica.ro, pe

Ana-Maria Geoană și iubitul ei, Garrett Cayton, s-au logodit. Fata lui Mircea Geoană și Garret au făcut petrecerea de logodnă joi, 4 august, în România. Marele eveniment a avut loc la Palatul Mogoșoaia.

Invitații s-au putut bucura de un decor de vis, iar locul a fost special ales de Ana.

Cei care s-au ocupat de organizarea evenimentului s-au declarat onorați să poată contribui la un asemenea moment.

Fiica lui Mircea Geoană s-a logodit în România. Primele declarații ale Anei

Un decor de vis în curtea superbului Palat Mogoșoaia, o feerie pictata in cel mai mic detaliu după întâlniri creative, organizatorice, pline de emoție si suflet, împreună cu o echipa de vis! (…) Mulțumesc, Mihaela Geoană, Mircea Geoană pentru încrederea pe care mi-ați încredințat-o in participarea la organizarea unui eveniment de o asemenea încărcătura emoțională! Ana & Garrett, vă doresc o viată fericită si plina de iubire! Să fiți îndrăgostiți unul de altul și amândoi de viața împreună precum ați fost în ziua logodnei voastre! ❤️❤️❤️ – a transmis pe rețelele de socializare cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului.

Ana Geoană a ales Palatul Mogoșoaia pentru a impresiona familia iubitului ei.

Sunt mândră să arăt familiei lui Garrett și prietenilor noștri din toată lumea frumusețea țării noastre. Vom reveni în fiecare an. Am vrut să arătam istoria, cultura și tradițiile românești – a declarant Ana, pentru fanatik.ro.

La frumosul eveniment a fost și nașul de botez al Anei, Ilie Năstase, iar atmosfera a fost întreținută de Cornelia Rednic și taraful său.

Citeşte şi: Mariana Moculescu are un nou iubit. „E o persoană cu foarte mulți bani!”

Citeşte şi: Cu ce se ocupă fiica lui Mircea Geoană. Ana Geoană trăiește în Los Angeles

Citeşte şi: Magda Pălimariu numără zilele până la nașterea primului copil. „Nu mai am răbdare”

Citeşte și: Fiul Andreei Mantea, „vânăt” din cauza colegilor de clasă. „L-am filmat de fiecare dată”

Garrett a rostit la eveneimnt un discurs care i-a emoționat pe invitați.

De astăzi, Romania este si țara mea. Vreau sa o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre.

Ana Geoană și Garrett Cayton sunt stabiliți de mulți ani în Statele Unite ale Americii. Tânăra activează acolo ca nutriționist și life coach. Ana și Garret s-au logodit în luna martie a acestui ani. La momentul respective, fiica secretarului adjunct al NATO a anunțat logodna pe rețelele de socializare prin următorul mesaj:

Am spus da bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, însă promit să-mi petrec tot restul vieții demonstrându-ți acest lucru. Sunt extrem de nerăbdătoare să-mi împart viața cu tine în această lume pentru totdeauna.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!