Mariana Moculescu are un nou iubit. „E o persoană cu foarte mulți bani!”

De Unica.ro, pe

Mariana Moculescu (54 de ani) are un nou iubit. Fosta soție a lui Horia Moculescu a dezvăluit că s-a îndrăgostit de un afacerist româno-venezuelean, pe nume Claudiu.

De doi ani de zile m-am despărțit de italian și am mai întâlnit bărbați, nu pot să neg, dar acum câteva zile mi-a apărut un tip în jurul vârstei mele. Prin intermediul unei prietene l-am cunoscut. Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (…) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe Whats App, și mi-a zis ”nu te cred, babe”. (…)

Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat – a dezvăluit Mariana Moculescu, la Antena Stars.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și-a mărit din nou buzele. Cum arată după cea mai recentă intervenție estetică

Citeşte și: Fiul Andreei Mantea, „vânăt” din cauza colegilor de clasă. „L-am filmat de fiecare dată”

Citeşte şi: Maria Constantin și Robert Stoica se căsătoresc! „Am fost cerută!”

Citeşte şi: Elena Băsescu, siluetă de invidiat după 3 nașteri. Ce sporturi practică

Mariana Moculescu susține că noul ei iubit face parte dintr-o familie înstărită și a moștenit averea părinților.

Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm!

Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată. De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa – a adăugat Mariana Moculescu.

Mariana a fost căsătorită cu pianistul interpret și compozitorul Horia Moculescu între anii 1989 – 2000. Cei doi au împreună o fiică, Nadia (32 de ani).

Mariana Moculescu are un nou iubit. "E o persoană cu foarte mulți bani!"

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!