Bianca Drăgușanu și-a mărit din nou buzele. Cum arată după cea mai recentă intervenție estetică

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu (40 de ani) a ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni pentru a-și mări buzele. Fosta soție a lui Victor Slav a făcut câteva InstaStory-uri în care își anunță fanii că își va modifica din nou forma buzelor. Bianca a mai făcut o intervenție de acest gen în urmă cu două luni, dar de data aceasta și-a dorit o mărire mai evidentă a buzelor, în special a celei superioare. După această intervenție, Bianca își va face câteva ajutări și la nivelul pomeților și mandibulei.

Am venit să reinjectez buzele fiindcă îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă, mai ales buza de jos. Trebuie să îmi fac programare și la baby botox pentru că vine vara și nu îmi doresc să am riduri. (…) Îmi doresc mult să îmi fac și pomeții, deoarece i-am făcut la începutul anului, iar acum vreau să fie mai evidenți. După pomeți, am înțeles că pot să îmi fac și mandibula. Am făcut injectarea mandibulei anul trecut, prin toamnă – a spus Drăgușanu, pe pagina ei de Instagram.

Citeşte şi: Cum arată și unde se află tatuajul Vlăduței Lupău pe care îl ține ascuns de ochii curioșilor

Citeşte şi: Cum și-au accesorizat vedetele ținutele la Unica Urban Party 2022

Citeşte şi: Amna, atac de panică după ce și-a pierdut fiul în pădure: „Am plâns în hohote!”

Citeşte şi: Cum vrea Shakira să se răzbune pe părinții lui Pique după despărțire. „Nu mai suntem o familie!”

Bianca Drăgușanu este o împătimită a intervențiilor estetice de tot felul. De-a lungul timpului, ea și-a modelat forma nasului, și-a pus implanturi mamare, și-a subțiat gleznele, și-a pus implanturi fesiere și și-a mărit buzele. Bianca are și fațete dentare și și-a accentuat linia mandibulei. De asemenea, Bianca face des mezoterapie, un tratament minim-invaziv realizat cu ace special prin care i se injectează în piele un “cocktail” de substanțe cu aport nutritive (acid hialuronic, vitamine, enzime, antioxidanți, hormoni etc.). Mezoterapia se poate face în orice zonă a corpului, iar în urmă cu câteva luni, Bianca și-a injectat substanțele nutritive în zona mâinilor.

Am decis ca astăzi să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sâni. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul – a spus Bianca Drăgușanu, într-un Instastory, în primăvara acestui an.

Foto – Instagram

Bianca Drăgușanu și-a mărit din nou buzele. Cum arată după cea mai recentă intervenție estetică
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!