Amna, atac de panică după ce și-a pierdut fiul în pădure: „Am plâns în hohote!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 iunie 2022, 13:23

Amna a trecut prin momente de panică în urmă cu câteva zile. Fiul ei, David, în vârstă de 7 ani și jumătate, s-a pierdut în pădure, iar vedeta s-a speriat îngrozitor.

Amna a povestit că, într-o clipă de neatenție, fiul ei a dispărut de lângă ea și l-a căutat zeci de minute împreună cu alte mămici și copiii lor.

Amna, atac de panică după ce și-a pierdut fiul în pădure: „Am plâns în hohote!”

Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam. Îl căutam eu și încă șapte mămici și nouă copii. El s-a dus să descopere o comoară, a vrut să fie cel mai curajos dintre copii și în momentul în care m-am întors 10 secunde, a luat-o la fugă în pădure.

M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât, dar am plâns în hohote. L-am pedepsit, l-am trimis în mașină și i-am zis că plecăm acasă, a povestit artista într-un interviu pentru ego.ro.

Citește și: La 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

Amna, atac de panică după ce și-a pierdut fiul în pădure: „Am plâns în hohote!”

Ținutele vedetelor la Unica Urban Party 2022

Tudor Chirilă, despre subiectele la română de la Evaluarea Națională 2022: „Este un examen de Academia de Poliție?”

Cum a aflat Shakira de infidelitățile lui Gerard Pique

„Am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești”

Pentru ca un astfel de episod să nu se repete, vedeta a stat de vorbă cu fiul ei și i-a explicat care sunt riscurile la care se expune dacă fuge de unul singur prin pădure.

Acasă i-am explicat riscurile care sunt atunci când te pierzi de părinți. Până atunci nu îi spusesem toate astea, am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești că este furat sau cum ne explicau bunicii noștri că dacă nu suntem cuminți, ne bagă în sac.

I-am explicat că în pădure îl poate fura cineva, îl poate mânca un animal, poate să rămână rătăcit acolo, să putrezească de foame și de frig. Când am revenit în parc, lângă pădure, în același loc, i-am zis că acum știe riscurile, poate să se ducă în pădure să-și caute comoara. Nu s-a mai dus nicăieri, a povestit artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!