Magda Pălimariu numără zilele până la nașterea primului copil. „Nu mai am răbdare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 august 2022, 16:33

Magda Pălimariu este însărcinată cu primul copil, un fiu. Prezentatoarea TV urmează să nască în Oslo, Norvegia, „a doua ei casă”. Magda și afaceristului Ionuț Eriksen s-au căsătorit în august 2021, iar în doar câteva zile vor deveni părinți.

Magda Pălimariu numără zilele până la nașterea primului copil. „Nu mai am răbdare”

„Norvegia este o țară deosebită, cu multe atracții turistice și locuri care merită vizitate, cum ar fi fiordurile. Iarna este o minunăție să poți sta în igluuri și să vezi Aurora Boreală”, declara Magda în martie 2022, pentru OK! Magazine.

„A fost o altă zi însorită de vară în Oslo și mă bucur că m-am putut relaxa, plimbându-mă pe malul marii, fără să îmi mai fac atât de multe griji. Că nu mai e mult până vine bebelușul, că mai am multe de pregătit și parcă nu reușesc să le mai termin. Toate sunt aproape gata și, până la urmă, important e să fie băiețelul bine, sănătos și să îl țin cât mai repede în brațe, că parcă nu mai am răbdare”, a mai scris jurnalista recent în mediul online.

Cu ce se ocupă soțul Magdei Pălimariu?

„Ne-am cunoscut prin intermediul unor cunoștințe comune. A venit de la sine. Nu a fost nimic special. Evident, pentru noi a fost, dar nu a fost nimic diferit față de ce trăiesc alte cupluri. Am vorbit mult, ne-am dat seama că avem interese, valori și gânduri comune, ne-am îndrăgostit, am devenit sprijin unul pentru altul, ne-am dat seama că viitorul nostru este împreună și… asta a fost”, a mai povestit prezentatoarea TV pentru VIVA!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Filmul „Balaur”, o poveste tulburătoare, inspirată din fapte reale. Producția de Octav Chelaru, cu Mălina Manovici și Alexandru Papadopol în rolurile principale, din 9 septembrie, în cinema

Citește și: INNA, pe scena de la Tomorrowland cu Timmy Trumpet și Dimitri Vegas și Like Mike în fața a 200 000 de oameni

Ionuț Eriksen este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Lanțul medical pentru care lucrează bărbatul are clinici amplasate în Oslo, Bergen, Alta și Trondheim în Norvegia, dar și în Copenhaga (Danemarca) și Budapesta (Ungaria).

Acesta este cel de-al doilea mariaj al jurnalistei. „Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, mărturisea Magda în noiembrie 2017, pentru Click!.

Înainte de a lucra în televiziune, Magda a fost model. „A fost un job care s-a consumat atunci, în timpul facultății. Eu am studiat Litere, apoi Jurnalism, iar oportunitatea de a lucra în media a venit mănușă. Cred că, pur și simplu, așa a fost să fie, ăsta era drumul meu și mă bucur că a fost așa”, declara Magda în februarie 2021, pentru revista Avantaje.

„Am terminat facultatea în Cluj, iar apoi am venit în București, unde am făcut primii pași în televiziune. În paralel, m-am înscris și la master, unde am studiat jurnalismul. După trei ani am avut bucuria de a intra în echipa Pro TV”, mai povestea în 2020, pentru VIVA!.

Foto: Instagram; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter