Cu ce se ocupă fiica lui Mircea Geoană. Ana Geoană trăiește în Los Angeles

De Unica.ro, pe

Ana Geoană, fiica lui Mircea și a Mihaelei Goeană, are 26 de ani și este stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii. Fiica secretarului adjunct al NATO locuiește în Los Angeles, unde activează ca nutriționist și life coach.

Mircea Geoană a povestit în cadrul podcast-ului “Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar, că la îndrumarea Anei s-a apucat de sport și încearcă să aibă un stil de viață cât se poate de sănătos.

În fiecare zi mă trezesc cu plăcerea faptului că am să fac lucruri interesante. Mă trezesc cu plăcere dimineața că mă duc la serviciu. Fac sport în fiecare dimineață. Mă trezesc cu o ora mai devreme, fac bicicleta. Poate fac si tenis în weekend, a dezvăluit Mircea Geoană, citat de libertatea.ro.

Citeşte şi: Iulia Albu, despre stilul vestimentar al Andreei Esca: „Poartă tot timpul același lucru!”

Citeşte şi: Cum arată „Casa albastră” de la Viscri a Prințului Charles

Citeşte şi: Fuego, probleme cu greutatea: „Acum o săptămână aveam 108 kilograme”

Citeşte şi: Shakira, apariție răvășitoare la Festivalul de la Cannes 2022

Legat de activitatea fiicei lui din SUA, secretarul adjunct al NATO spune că Ana este pasionată de cultura unui stil de viață sănătos. Ana are un proiect de wellness prin intermediul căruia oferă sfaturi de sănătate celor care au nevoie:

Cu ce se ocupă fiica lui Mircea Geoană. Ana Geoană trăiește în Los Angeles

Acolo (n.r. – în SUA) e o adevărată cultură a vieții sănătoase, a alimentației sănătoase, a sportului. Și chestia asta de wellbeing și wellness a atras-o și pe ea și dacă asta îi place să facă, asta face. Ea mă bombardează: Tată, fă asta, ba asta. Aia nu, aia nu și când uită mă mai întorc la vechile obiceiuri. Nu mă pune la mișcare că fac eu.

Ana Geoană s-a logodit cu iubitul ei, Garrett, făcând marele anunț pe rețelele de socializare, la începutul lunii martie.

I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți. Sunt foarte încântată să împărtășesc această frumoasă lume cu tine, pentru totdeauna!

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!