Iulia Albu, despre stilul vestimentar al Andreei Esca: „Poartă tot timpul același lucru!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 mai 2022, 11:34

Andreea Esca (49 de ani) a fost criticată de Iulia Albu (40 de ani) pentru ținuta purtată în cadrul unui eveniment. În emisiunea “Poliția modei”, difuzată la Antena Stars, Albu și Ovidiu Buta au analizat alegerile vestimentare ale unor vedete, iar celebra prezentatoare a știrilor de la Pro TV a primit o serie de critici pentru modul în care a ales să se îmbrace.

Andreea Esca s-a prezentat la un eveniment caritabil îmbrăcată cu un tricou roz, inscripționat cu mesajul “Te iubesc”, o fustă cu dungi orizontale albe și negre și o pereche de pantofi roșii cu toc și un pliu roz în față. Iulia Albu s-a declarat nemulțumita de alegerea vedetei de la Pro TV, spunând că se îmbracă mereu la fel.

Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru – a spus Iulia Albu, la Antena Stars.

Andreea Esca nu este singura vedetă luată în vizor de Iulia Albu. În urmă cu câteva săptămâni, Iulia a criticat-o pe Oana Roman. În acest caz, fosta soție a lui Mihai Albu s-a declarat deranjată de faptul că Oana folosește prea multe filtre când își face poze.

Iulia Albu, despre stilul vestimentar al Andreei Esca: „Poartă tot timpul același lucru!”

Citeşte şi: Narcisa Suciu, cadou inedit pentru fiica ei cu ocazia zilei de naștere

Citeşte şi: Shakira, apariție răvășitoare la Festivalul de la Cannes 2022

Citeşte şi: Cum arată „Casa albastră” de la Viscri a Prințului Charles

Citeşte şi: Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în cinci luni: „Vreau să am un corp sănătos!”

Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea. Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător.

Totul până la strâmbatul mobilei. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu cred că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate – a precizat Iulia Albu.

După aceste remarci, Oana Roman a venit cu o replica, spunând că nu i se pare de bun simț să comentezi preferințele unui om.

Sunt unii care se ocupă cu comentatul altora, unii care sunt plătiți să-i comenteze pe alții, ceea ce mi se o meserie cel puțin ciudată. Se tot vorbește despre bun gust. Și se spune „Dacă nu ai bun gust, eu am să te comentez”. Ei bine, eu cred că este bine cunoscut faptul că bunul gust este un lucru absolut subiectiv.

Ceea ce mie mi se pare de bun gust, poate că ție sau altora li se pare de prost gust. Și invers. Nu cred că este valabil să invocăm bunul gust pentru a comenta și a da verdicte despre alții. Fiecare are o părere personală despre bunul gust. În schimb, bunul simț este o normă universal valabilă. Și cu toții cred că știm cum să ne încadrăm în limitele bunului simț – i-a transmis Oana Iuliei Albu.

Foto – Instagram / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!