Fiica Deei Maxer a împlinit un an! Ce a ales de pe tăviță?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 20 octombrie 2020, 16:44

Deea (28 de ani) și Dinu Maxer (43 de ani) au devenit vineri, 18 octombrie 2019, părinții unei fetițe perfect sănătoase, Maysa.

Artista a născut prin cezariană, iar operația nu a fost una simplă, potrivit declarațiilor făcute atunci de cuplu. Perechea mai are un fiu, Andreas, în vârstă de 8 ani.

Din cauza complicațiilor, Deea nu va mai putea deveni din nou mamă. Duminică, 18 octombrie 2020, micuța a împlinit un an.

Fiica Deei Maxer a împlinit un an! Ce a ales de pe tăviță?

Fiica Deei Maxer a împlinit un an! Ce a ales de pe tăviță?

Maysa a fost aniversată alături de familie. „A ales de pe tăviță accesoriul de tenis de câmp, creionul și oglinda.

Să înțeleg că avem o viitoare campioană la tenis? Așa să îi fie destinul?”, a scris Deea, pe contul personal de Instagram.

Imagini de la aniversarea micuței găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Deea Maxer, mesaj aniversar emoționant pentru fiica ei

„Prin tine se explică Dumnezeu. Toată viața te-am dorit! Am strigat universului sperând ca dorința mea să ajungă la el. I-am vorbit Fecioarei Maria în cele mai sfinte locuri.

M-am rugat lui Dumnezeu în momentele în care credeam că nu mă mai aude. Te-am chemat cu voce tare și toate urechile au auzit cât de dorită erai!

Minunea mea, îți mulțumesc că ai venit în viața noastră și m-ai ales să îți fiu mamă. Plâng acum, copleșită de emoție, gândindu-mă că a trecut un an de când intrasem in travaliu.

A fost cel mai așteptat moment, după nașterea frățiorul tău, întâlnirea cu tine. Și ai făcut ca întâlnirea noastră să fie de neuitat.

Îți mulțumesc pentru fiecare zâmbet, fiecare strângere de deget, pentru fiecare îmbrățișare. Îți mulțumesc pentru că faci parte din mine și că ai completat familia noastră.

Ai fost dorită iar acum ești adorată! Fetița inimii mele, te iubește mami mult, frățiorul tău te-a chemat din stele și te adoră, iar tati e topit după zâmbetele și îmbrățișările tale dulci.

Maysa mea, La mulți ani! Primul an din viața ta sper să fie doar o fărâmă din minunata viață ce te așteaptă să o trăiești cu bunătate, cu iubire, cu noroc și înțelepciune, cu mult curaj, iar noi să îți veghem pașii urcând pe treptele îndeplinirii dorințelor tale.

Te iubesc! Vă iubesc! Sunt o mamă împlinită!”, a mai scris artista, în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Ashley Graham lasă din ce în ce mai puține imaginației. S-a fotografiat nud

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Tiberiu Argint a împlinit 36 de ani. Ce i-a transmis Andreea Bălan pe rețelele de socializare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!