Emily Burghelea și Mirela Vaida, schimb de replici acide. „A fost falsă și duplicitară!” De la ce a pornit conflictul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 iulie 2022, 15:27

Între Emily Burghela și Mirela Vaida există un conflict mai vechi, iscat pe vremea când Emily era asistentă la “Acces Direct”. Emily și-a dat demisia în direct, acuzând echipa de producție de la Antena 1 că a ascuns faptul că Veronica, cunoscută drept Vulpița, era agresată de soțul ei Viorel.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot. Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily Burghelea la „Acces Direct”, în urmă cu doi ani.

Acum câteva zile, Emily Burghelea a fost invitată în emisiunea “La Măruță” și a fost provocată să spună trei defecte pe care Mirela Vaida le are.

Răspunsul fostei asistente de la “Acces Direct” a fost unul tranșant:

Emili Burghelea și Mirela Vaida, schimb de replici acide. "A fost falsă și duplicitară!" Ce au de împărțit cele două

Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic? Nu vreau să o ia nimeni personal. E o chestie personală. Asta cred eu. Nu e nimic cu intenție sau să se supere cineva. Crezi că se supără pe mine?

Așa cum era de așteptat în urma acestor vorbe dure, Mirela Vaida a avut o replică pentru Emily, la fel de acidă.

„Nu știu cine e. Pentru mine nu e un subiect”- a spus Mirela Vaida, potrivit fanatik.ro.

Citeşte şi: Cine i-a însoțit pe Tom Cruise și Jeff Bezos la cină, în Londra. Pentru ea și-a părăsit miliardarul soția

Citeşte şi: Laura Cosoi și familia, în concediu în Bulgaria. „Acum câțiva ani n-aș fi venit aici!”. De ce a ales actrița această destinație acum

Citeşte şi: Antonio Passarelli, pregătit să organizeze nunta Simonei Halep. Bucătarul știe deja cum ar trebui să arate tortul miresei

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, despre problemele de cuplu. „Ajungem la concluzii că nu ne potrivim, că divorțăm…”

Mirela Vaida, amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani

Prezentatoare de la Acess Direct se confruntă adesea cu diverse situații conflictuale în emsiunea pe care o moderează. În urmă cu câteva luni, Mirela a fost amenințată în direct de Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani, care a vorbit în emsiune despre un presupul fiu al Vioricăi de la Clejani, care ar fi murit la vârsta de 8 ani.

Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou… (…) A fost o greșeală a tinereții (n.r. – când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei. Dacă la fiecare, și-mi cer iertare, făceam dragoste și se ducea mâine și poimâine cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei?

Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba că fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r. – când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă… a spus Roger, la Acces Direct.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!