Elena Udrea, exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă

De Unica.ro pe
Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca, acolo unde urma cursurile unui masterat, încă din 2016. Conform Mediafax, motivul pentru care a fost exmatriculată este că nu s-a prezentat la niciun examen.

Elena Udrea era înscrisă la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai. Pentru că nu s-a prezentat la examene, ea a fost exmatriculată.

Decanul Facultăţii, Vasile Stanciu, a declarat pentru Mediafax„D-na Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență