Elena Udrea, exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă

De Unica.ro pe
Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca, acolo unde urma cursurile unui masterat, încă din 2016. Conform Mediafax, motivul pentru care a fost exmatriculată este că nu s-a prezentat la niciun examen.

Elena Udrea era înscrisă la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai. Pentru că nu s-a prezentat la examene, ea a fost exmatriculată.

Decanul Facultăţii, Vasile Stanciu, a declarat pentru Mediafax„D-na Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro