Elena Cârstea: „M-a surprins că prieteni apropiaţi nu m-au ajutat”

De Unica.ro pe

Cantăreaţa Elena Carstea a cantat, pentru prima dată după operaţia suferită, in cadrul emisiunii „Happy Hour” de la PRO TV, şi s-a arătat surprinsă că oameni pe care nu i-a considerat prieteni apropiaţi, precum Viorel Păunescu sau Gigi Becali, au susţinut-o financiar pentru realizarea intervenţiei chirurgicale, în timp ce acele persoane în care îşi punea speranţele au ignorat-o.
„Ce n-am vrut să se întâmple a fost să-mi trimită mie bani vreun om sărac sau vreo pensionară. Sunt aşa mulţi bogaţi în ţară şi eu zic că am aşa mulţi prieteni. Viorel Păunescu, Gigi Becali sau  Joey De Alvarez sunt oameni despre care n-am crezut că vor face acest gest. În schimb, prietenii apropiaţi nu s-au deranjat. A fost foarte surprinzător pentru mine”, a declarat solista.
Cârstea a avut puterea să glumească şi pe seama declaraţiei sale celebre făcute despre bărbaţi, în care spunea că toţi sunt nişte „mitocani”.
„Acea părere a mea despre bărbaţi era în 1914. Oricum, mereu am spus că bărbaţii sunt şi ei folositori pe lângă casa omului. Nu mi-au tăiat din creier şi porţiunea cu simţul umorului”, a glumit Elena Cârstea, care a precizat că va veni în ţară pentru puţin timp înainte de Sărbători.
Artista este obligată în continuare să stea în pat şi încă mai resimt dureri de cap însă speră ca recuperarea să nu mai dureze mult.
„Mă simt mai bine, încă am dureri de cap şi stau în pat dar merge spre bine. N-am voie să fac nimic şi trebuie să mai stau la pat încă o săptămână cel puţin.

Am avut emoţii înainte de operaţie pentru că nu ştiam cum mă trezesc şi dacă mă trezesc. Mi-am pupat fiicele pentru că începuseră să plângă, le-am spus că mami se face bine iar după aceea m-au adormit doctorii şi nu-mi mai amintesc decât frânturi”, a povestit cântăreaţa.
Sursa: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro