Echipele şi visele de la „Dansez pentru tine”

De Stela Moisescu, pe

Concurenţii din cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” nu mai au un singur vis de împlinit, ci mai multe, pentru toţi cei care le sunt dragi şi a căror viaţă şi-ar dori să o schimbe.
Noul sezon prezentat de Ştefan Bănică jr. şi Iulia Vântur începe pe 19 martie şi promite să aducă în faţa micului ecran poveşti de viaţă spectaculoase, care pot deveni cu uşurinţă scenariu de roman sau serial de televiziune. Aşadar, misiunea celor 8 vedete participante la „Dansez pentru tine” este în acest an mult mai grea.

Iată pentru ce, dar mai ales pentru cine luptă cele opt perechi ale „Dansez pentru tine” în cel de-al nouălea sezon!

Liuba Savitchi luptă alături de creatorul de modă Cătălin Botezatu pentru mama, fratele şi fetiţa sa. Împreună locuiesc într-o casă care a trecut printr-un incendiu dezastruos în urmă cu doi ani. Visul Liubei este să ofere un trai decent mamei, care este pensionară, fratelui ei care suferă de schizofrenie şi fetiţei sale pe care o creşte singură.

Alexandru Gheciu luptă alături de cântăreaţa Ana Maria Ferentz pentru tatăl, mama, fratele şi bunica sa. Alexandru îşi doreşte să-i ofere tatălui său un trai decent, pe care pensia de bătrâneţe nu i-l asigură. Mama lui Alex a murit de cancer, după trei ani de spitalizări. În decursul lor ea a remarcat suferinţa copiilor din Spitalul Oncologic, pe care şi-ar fi dorit să-i ajute. Aşa că Alex vrea să împlinească visul mamei lui.

El luptă şi pentru fratele său, Vadim, care munceşte peste hotare la negru şi nu se descurcă cu banii pentru a-şi întreţine familia, dar şi pentru bunica sa care are probleme de sănătate.

Adrian Stan luptă alături de actriţa Diana Dumitrescu pentru tatăl său cu care locuieşte într-o cameră dintr-o casă naţionalizată şi pentru verişorul său care suferă de autism. Visul lui Adrian este să-i ofere tatălui său o locuinţă decentă, iar verişorului său şansa la o viaţă aproape normală.

Grigore Moldovan luptă alături de actriţa Iuliana Luciu pentru frăţiorul său mai mic, Marian. Părinţii celor doi au murit, aşa că Grigore, în vârstă de 21 de ani, a devenit tutorele legal al lui Marian. Este singurul care are grija de el, deşi cei doi mai au două surori. Visul lui Grigore este să-i ofere frăţiorului său în vârstă de doar 9 ani un cămin adevărat, fără lipsuri materiale.

Antonio Martins Dos Santos luptă alături de fotomodelul Andreea Spătaru pentru a le oferi soţiei şi copilului său o locuinţă şi un viitor fără lipsuri şi greutăţi. Momentan cei trei locuiesc cu sora soţiei, fiind şapte persoane în două camere. Un alt vis lui Antonio este să îşi revadă familia din Brazilia pe care nu a mai vazut-o de 10 ani. În mod deosebit îşi doreşte ca bunica sa, Severina să-şi cunoască strănepotul.

Elena Geru luptă alături de activistul ecologist Dragoş Bucurenci pentru părinţii adoptivi şi iubitul său, Iulian. Visul Elenei este ca părintii săi să temine casa în care stau şi să scape de datoriile acumulate, dar şi ca Iulian să facă parte din familia ei.

Emanuela Oprişan luptă alături de cântăreţul Doru Todoruţ pentru mama sa, cei şase fraţi şi pentru două nepoate care au probleme de sănătate. Împreună au dus o viaţă fără posibilităţi materiale, tatăl fiind mereu absent. Visul Emanuelei este să ofere familiei sale o viaţă mai bună şi să îşi aducă acasă mama care a plecat să muncească în străinătate.

Magdalena Ciorobea luptă alături de campionul Local Kombat Cătălin Moroşanu pentru fetiţa, fratele şi mama sa. Magdalena locuieşte cu cei trei într-o locuinţă socială. De la terminarea facultăţii nu a reuşit să se angajeze şi este ajutată financiar de mama şi de fratele ei. Visul Magdei este să le răsplătească eforturile celor doi şi să-i ofere fetiţei sale o viaţă fără lipsuri şi un cămin adevărat.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!