„Doamne de poveste”, noua emisiune a Oliviei Steer

De Diana Sorescu pe

„Doamne de poveste” este un format nou lansat de Acasă TV, ce va rula începând cu 26 septembrie. Emisiunea va fi moderată de Olivia Steer, care va spune poveştile…

… de viaţă ale unor femei de succes.

În grila de toamnă a postului Acasă TV îşi face loc „Doamne de poveste”, o emisiune ce va spune poveştile de viaţă ale unor femei exemplare care au ales să trăiască după propriile alegeri, care au avut puterea să ia decizii corecte, au făcut ca imposibilul să devină posibil, indiferent de contextul social şi istoric în care au trăit sau trăiesc şi au avut curaj să lupte ca să-şi găsească fericirea.

„Emisiunea va fi un regal al reportajului.  Este vorba de poveşti despre femei puternice, frumoase, încercate de viaţă, iubite şi care iubesc, ale României de ieri şi de astăzi. La „Doamne de Poveste” ai acces în culisele de alcov, în cele ale cabinetului politic, după cortina trăirilor cele mai intime şi pe scena jocurilor subtile de societate. Reportajele recuperează detalii inedite şi oferă mai mult decât nişte felii de viaţă de excepţie. Iubesc formatul emisunii!”, mărturiseşte Olivia Steer.
Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu, se întoarce pe micile ecrane după o perioadă de pauză în care s-a dedicat în întregime vieţii de familie şi celor doi băieţi ai săi, David şi Luca.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro