DJ-ul suedez Avicii s-a sinucis. Declarația familiei sale

De Unica.ro pe

De vineri, 20 aprilie, când a fost găsit trupul său, decesul DJ-ului suedez Avicii a fost un mister pentru toată lumea. Se știa că avea probleme de sănătate, dar în poza făcută joi, cu o zi inainte de tragedie, părea sănătos și vesel. Până acum, familia nu a vorbit despre cauza morții sale. Însă aseară frații și părinții lui Avicii au dat publicității un comunicat de presă care lasă să se înțeleagă că artistul s-ar fi sinucis.

Viața plină de excese a lui Avicii. ”60 de ore fără somn”

”Iubitul nostru Tim (n.r. numele real al lui Avicii) a fost un suflet fragil de artis, aflat într-o continuă căutare, a dorit să găsească răspunsul unor întrebări existențiale. A fost un perfecționist dornic să reușească, care a călătorit mult și a muncit din greu, ceea ce a dus la un stres extrem. Când a renunțat la turnee, a vrut să găsească echilibrul în viață, să fie fericit și să poată face ceea ce îi plăcea cel mai mult – muzica. Era chinuit de gânduri despre înțelesul vieții, despre fericire. Nu a mai putut continua așa.

”Și-a dorit să-și găsească pacea. Tim nu era făcut pentru această lume a afacerilor în care s-a trezit brusc. Era un om sensibil care își iubea fanii dar se ferea de lumina reflectoarelor. Tim, o să-ți simțim lipsa pentru totdeauna. Amintirea ta va rămâne vie datorită muzicii tale și datorită persoanei care ai fost. Te iubim. Familia ta.”

Conform unor surse, comunicatul care a fost scris în limba suedeză în original, făcea aluzii mai clare către o sinucidere.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro