Wow, ce ţinută! Diane Kruger e superbă în salopetă!

De Erika Chivu, pe

Diane Kruger este cunoscută pentru stilul ei unic, dar de data asta s-a întrecut pe sine însăşi. Uite ce frumos s-a îmbrăcat!
Diane Kruger a fost aseară la deschiderea unui nou magazin Jaeger-LeCoultre, un brand de lux al cărei ambasador este de ceva timp. Cum evenimentul a avut loc în centrul Parisului, actriţa a trebuit să fie în ton cu locaţia şi a ales o ţinută extrem de stilată – o salopetă din dantelă bleumarin cu sandale negre. Nu ştim cum a făcut faţă frigului, dar cu siguranţă a meritat pentru că a fost absolut superbă.
Ţinuta glam în stilul vedetelor de altă dată a fost completată de o coafura old Hollywood şi un machiaj simplu, unde vedeta a fost rujul roşu.
Diane Kruger s-a născut în Germania, unde a început o carieră în dans. A studiat baletul pentru un timp la Paris, dar a fost nevoită să renunţe din cauza unei accidentări. Din fericire, s-a reorientat rapid către modelling, apoi a ajuns la Hollywood, unde a primit roluri în mai multe filme celebre precum „Troy” sau „Inglorious Basterds”.
A fost căsătorită timp de cinci ani cu un actor francez, iar din 2006 are o relaţie cu Joshua Jackson, cunoscut din serialul „Fringe”. Se pare că nu plănuieşte o noup nuntă pentru că nu mai crede în căsătorie.
Diane Kruger, apariţie diafană în alb. Vezi cum arată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!