Diana Senteș a părăsit Exatlon. Ce motive a avut fosta iubită a lui Dani Oțil să revină în România

De Oana Savin pe
Diana Senteș, una dintre concurentele din sezonul doi al emisiunii-concurs Exatlon România, a decis să părăsească competiția. Anunțul a fost făcut de prezentatorul show-ului, Cosmin Cernat.

Diana Senteș a plecat acasă, în România. A încercat, însă nu a reușit să se adapteze la Exatlon”, a afirmat Cernat la începutul ediției de miercuri seară.

Plecarea sa a fost comentată și de Alin, unul dintre colegii ei din echipa Războinicilor.

Din păcate, Diana nu a reușit să se adapteze, e mai sensibilă. Condițiile de aici au fost mult prea grele pentur ea. Ne pare rău că a plecat, însă cei mai buni să rămână. Îi urăm numai bine în ceea ce vrea ea să facă în continuare”, a afirmat Alin.

Cine este Diana Senteș

Diana are 28 de ani, 1.60 metri înălțime și 49 de kilograme, potrivit datelor de la intrarea sa în concurs.

Frumoasa brunetă, care a trăit o poveste de dragoste cu prezentatorul de televiziune Dani Oțil, este antrenor de fitness.

Senteș este licențiată în Drept și este destul de cunoscută în lumea mondenă datorită relației pe care a avut-o cu Oțil.

Fosta războinică a afirmat că a moștenit înclinația pentru practicarea activităților fizice și pentru adoptarea unui stil de viață sănătos de la tatăl său, care a inspirat-o și influențat-o prin pasiunea sa pentru caiac, sport ce l-a practicat la nivel de performanță.

„Exatlon înseamnă îndemânrae, înseamnă determinare, înseamnă acel nerv pe care trebuie să-l ai. Consider că trebuie să stai foarte bine cu psihicul. Mai am puțin și fac 30 de ani și m-am gândit să îmi fac acest cadou”, a mărturisit bruneta la intrarea în concurs.

Diana Senteș și Dani Oțil au format un cuplu

În urmă cu doi ani, Diana și Dani au format un cuplu. Tânăra a fost una dintre puținele femei cu care Oțil s-a afișat în public după despărțirea de Mihaela Rădulescu.

Cu toate că relația lor nu a fost de lungă durată, cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, în ipostaze tandre.

După relația cu Dani Oțil, Diana Senteș a rămas în atenția presei. Recent, s-a scris că bruneta a avut o relația și cu Marius Turcu, fiul fostului acționar de la Dinamo. Cei doi au participat, anul acesta, la un eveniment monden.

Citește și: Giani Kiriță și Ionuț „Jaguarul” revin la „Exatlon”

Citește și: What’s UP a părăsit Exatlon. Cine îi va lua locul

Sursă foto: Facebook

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere