Denisa Filcea, soția lui Flick, răspuns dur la acuzațiile Oanei Zăvoranu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 iunie 2021, 11:05

În decembrie 2020, Oana Zăvoranu (47 de ani) și-a lansat propriul canal de YouTube. Actrița postează săptămânal videoclipuri în care vorbește despre activitatea din online a mai multor vedete. Recent, Oana a vorbit despre soția lui Flick, Denisa Filcea.

Prezentatoarea TV a vorbit despre aspectul fizic al Denisei, a spus că, deși organizează concursuri în care oferă cărți drept premiu, nu vorbește corect din punct de vedere gramatical, că face reclamă anumitor produse doar pentru a le primi gratis și că l-a „prostit” și îndepărtat pe Flick de prietenii lui.

Denisa Filcea, soția lui Flick, răspuns dur la acuzațiile Oanei Zăvoranu

În emisiunea Xtra Night Show, Denisa i-a dat replica. „Personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea. Nu răspund și n-am răspuns până acum nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac, dar în momentul de față ar însemna să mă cobor și să mă lupt în mocirlă, nu vreau să fac asta.

Oana ZăvoranuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Ce pot să fac, în schimb, în calitate de consilier în dezvoltare personală acreditat, este să îi propun o oră de consiliere contra-cost, pentru că eu nu fac «mocangeală», așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani”, a spus Denisa la Antena Stars.

„Avem de-a face cu un caz grav, orice om evoluat poate să-și dea seama că acțiunile ei denotă faptul că e plină de frustrări, neîmpliniri, neacceptare. Sunt acolo niște invidii, poate traume din copilărie nerezolvate. (…)

A ajuns-o bătrânețea și foarte multe realizări nu are, în afară de scandaluri nu o reprezintă altceva. Dacă de mâine ar fi să vorbească despre ea, ce ar spune? Și atunci ce face?

Citește și:

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Cristina Cioran, emoții în trimestrul al doilea de sarcină. „Mi se pare incredibil”

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

Se agață de persoane care în momentul de față sunt apreciate, lasă ceva bun în urma lor și e băgată în seamă de o comunitate cu un nivel intelectual egal cu al unui copil care învață să meargă târâș”, a continuat Denisa Filcea.

Denisa Filcea: „Oamenii sunt ca niște oglinzi”

Oana a vorbit despre Denisa folosindu-se de o poreclă, nu de numele ei. „Ea nu este în măsură să îmi pronunțe numele. M-aș fi simțit cu adevărat jignită dacă numele meu ar fi ieșit pe o gură așa spurcată.

Oamenii sunt ca niște oglinzi, ea, în momentul în care vorbește despre mine sau despre orice altă persoană publică, vorbește despre ea, de fapt. (…) Eu de la 15 ani lucrez ca model, asta face un model, reclame.

În momentul de față, reclamele s-au mutat în online. Dar ai nevoie, într-adevăr, de creier să conștientizezi anumite lucruri și ei îi lipsește”, a mai spus Denisa. De asemenea, modelul a mărturisit că Oana a repostat rimele lui Flick și că i-a apreciat activitatea artistică, dar omul de radio nu i-a răspuns.

În continuarea materialului, Denisa a mai explicat și că nu a avut niciun efect asupra prieteniilor soțului ei. „Aceste prietenii s-au stins dinainte ca eu să apar”, a mai declarat modelul.

Denisa a încheiat spunând că îi transmite „iubire, binecuvântări și compasiune” Oanei. „Ea este singura persoană pe care o cunosc care luptă zilnic să ajungă tot mai jos.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!