Denis Roabeș, de la The Motans, s-ar fi căsătorit în secret. Indiciul care l-a dat de gol pe antrenorul de la „Vocea României”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 noiembrie 2022, 10:11

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans și jurat în emisiunea „Vocea României”, s-ar fi căsătorit în secret cu iubita lui, Bianca. Artistul își ține viața personală departe de ochii curioșilor, însă, în cel mai nou videoclip s-a dat de gol cu privire la statutul lui marital.

The Motans și Irina Rimes au lansat, joi, videoclipul piesei „Gata de zbor”, ce spune povestea unui cuplu care sfârștește prin a se căsători în fața celor dragi. În clip apar, atât iubitul Irinei Rimes, David Goldcher, cât și logodnica lui Denis Roabeș, Bianca.

Denis Roabeș de la The Motans s-ar fi căsătorit cu logodnica lui, Bianca

Denis Roabeș nu vorbește prea des despre povestea de iubire dintre el și iubita lui, Bianca. Dar la finalul clipului „Gata de zbor”, antrenorul de la Vocea României a dat de înțeles că Bianca nu mai este logodnica, ci soția lui.

Denis Roabeș, de la The Motans, s-ar fi căsătorit în secret. Indiciul care l-a dat de gol pe antrenorul de la „Vocea României”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Videoclipul se termină cu enumerarea persoanelor care au apărut în videoclip, iar Bianca este trecută cu numele de familie al lui Denis.

Denis Roabeș, de la The Motans, s-ar fi căsătorit în secret. Indiciul care l-a dat de gol pe antrenorul de la "Vocea României"

În urmă cu ceva timp, Denis Roabeș a povestit cum a cunoscut-o pe Bianca, de care este de nedespărțit.

Denis Roabeș și Bianca, poveste de dragoste ca-n filme. Cum s-au cunoscut

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire”, a spus solistul The Montans, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, al lui Radu Țibulcă.

Cei doi au decis atunci să meargă la o benzinărie, întrucât nimic nu mai era deschis la acea oră târzie din noapte.

„Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe cu vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true”, a povestit Denis Roabeș.

Artistul a mărturisit că în timp a început să se simtă liber să îi spună iubitei sale absolut orice.

„Am simțit că este ceva diferit acolo. Nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, a mai spus Denis Roabeș, juratul de la Vocea României.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Denis Roabeș și Bianca.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!