De ce văduva lui Steve Irwin, celebrul vânător de crocodili, nu s-a mai implicat în nicio relație după moartea soțului ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2017, 12:49
După moartea soțului său, celebrul vânător de crocodili Steve Irwin, soția lui, Terri Irwin (52 ani) nu și-a mai refăcut niciodată viața, alături de un alt bărbat.

Mamă a doi copii, Bindi (18 ani) și Robert (13 ani), Terry a recunoscut în nenumărate rânduri, în cadrul interviurilor pe care le-a acordat presei, că îi este dor de soțul ei, decedat în 2006, în urma unui tragic accident.

Dar pentru că unele publicații de scandal din Statele Unite au scris recent că Terry ar avea o relație cu Russell Crowe, văduva lui Steve Irwin a simțit nevoia să facă o serie de declarații legate de acest subiect – “Russell este un bărbat minunat, dar suntem doar prieteni buni. De când l-am pierdut pe Steve nu a mai existat vreun alt bărbat în viața mea. Eu am luat în serios jurământul acela care spune că vom fi împreună până când moartea ne va despărți. În plus, chiar nu simt nevoia unui alt bărbat în viața mea, mi-e dor de el, dar nu sunt o femeie singură – îi am pe cei doi copii și am minunata mea muncă, care duce cumva mai departe amintirea lui Steve”, a declarant Terry Irwin pentru publicația Inspire More.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

De la moartea lui Steve Irwin, din 2006, atât soția acestuia, cât și copiii lor se ocupă de o grădină zoologică, care duce mai departe memoria celebrului vânător de crocodili.

Fiul său Robert este extrem de pasionat de animalele sălbatice rare și îi calcă pe urme tatălui său.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Steve Irwin a murit în 2006, în apropierea Marii Bariere de Corali, din Australia, după ce a fost înțepat de o pisică de mare. El filma la acea vreme un documentar care ar fi trebuit să se numească „Cele mai mortale creaturi ale mării”.

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!