De ce s-a mai votat câștigătorul X Factor prin SMS dacă show-ul nu a fost în direct

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 decembrie 2021, 14:10

Sezonul cu numărul 10 al show-ului de talente X Factor a luat sfârșit. Anul acesta, marele câștigător a fost italianul Nick Casciaro, cel care a făcut parte din echipa Loredanei Groza. După o interpretare memorabilă, Nick a plecat acasă cu marele premiu pus la bătaie în show, de 50.000 de euro. Nick s-a luptat pentru titlul de câștigător cu Aandrei Duțu, din echipa lui Ștefan Bănică, cu trupa formată de Delia, Jomajii și cu Bryana Holingher, reprezentanta exhipei lui Florin Ristei.

Finalistul sezonului 10 X Factor România a fost ales în urma votului publicului. Deoarece toată lumea știe că finala nu a fost în direct, ea fiind înregistrată cu mult timp înainte de a se difuza, mulți telespectatori s-au întrebat de ce este nevoie de votul lor dacă se știa deja cine va câștiga.

Citeşte şi: Vedete care au trecut prin momente grele în 2021

Citeşte şi: Selly, accident cu mașina într-o intersecție : „Primul incident unde nu a fost vina mea”

Citeşte şi: Billie Eilish: „Pornografia mi-a distrus creierul” – UNICEF trage un semnal de alarmă

Citeşte şi: INTERVIU Keed, de la Chefi la cuțite: „Salata boeuf poate fi făcută cu câțiva lei”

Florin Ristei a explicat, într-un InstaStory, cum decurge finala unui astfel de concurs și de ce telespectatorii au trebuit să voteze în momentul difuzării show-ului, chiar dacă nu era live.

De ce s-a mai votat câștigătorul X Factor prin SMS dacă show-ul nu a fost în direct

“Am zis să mai explic o dată de ce trebuie să votăm astăzi (n.r. – joi, 23 decembrie) dacă finala este înregistrată. Se întâmplă acest lucru de câțiva ani. Finala a fost înegistrată. Adică toate momentele cu invitații s-au filmat acolo, inclusiv finalurile posibile. Adică am filmat câte un final cu fiecare dintre cei patru concurenți. În momentul difuzării finalei, în funcție de ce votează publicul, în ultima pauză se alege ‘caseta’ cu cel care a câștigat. Și așa, votul contează. E simplu! ”, a explicat Florin Ristei în mediul online.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!