De ce nu vor Smiley și Gina Pistol să arate public chipul fetiței lor

De Unica.ro, pe

De când a venit pe lume micuța Josephine, viața Ginei Pistol (40 de ani) și a lui Smiley (38 de ani) s-a schimbat complet. Cei doi au acum o nouă meserie, cea de părinți, care le ocupă tot timpul și se bucură cât pot de mult de clipele unice pe care le petrec cu fiica lor.

Josephine va împlini pe 9 septembrie vârsta de 8 luni, iar până acum Smiley și Gina au refuzat să arate public chipul fetiței lor. Cei doi au publicat în mediul online o mulțime de fotografii în care apar împreună cu micuța, dar niciodată nu i-au arătat fața.

Sătul să fie mereu întrebat de toată lumea când o vor arăta pe fată în public, Smiely a ținut să dea o explicație legată de acest subiect.

De ce nu vor Smiley și Gina Pistol să arate public chipul fetiței lor

Citeşte şi: Hilary Duff a consumat placenta celui de-al doilea copil. „A fost cel mai delicios smoothie!”

Citeşte şi: Smiley, despre viața de tătic: „Nu tații duc greul, ce-i drept”

Citeşte şi: Ce făcea Andi Moisescu înainte să devină celebru: „Câștigam bani buni atunci!”

Citeşte şi: Leonard Miron, despre traumele din copilărie: „Divorțul părinților a fost o ușurare pentru mine!”

“Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă “Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, a spus Smiley, pentru ciao.ro.

Legat de cum s-a schimbat relația dintre el și Gina după venirea pe lume a copilului, artistul a precizat că legătura dintre ei este mult mai strânsă acum.

Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper.

Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a adăugat artistul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!