Dans ţigănesc şi contemporan la „Dansez pentru tine”

De Diana Sorescu, pe

Ediţia de astăzi de la „Dansez pentru tine” readuce în prim-plan spectaculosul dans în ploaie. La confruntarea duelului se vor întâlni Răzvan Fodor şi Octavin Strunilă. După succesul fulminant pe care dansul în ploaie l-a avut în prima ediţie, vinerea aceasta concurenţii vor face demonstraţii de dans ţigănesc şi contemporan sub stropii de apă ce vor curge necontenit peste ei.

Coregrafiile senzaţionale în ploaie vor fi completate de dansurile Broadway pe care toate cele patru perechi rămase în concurs le vor executa.

Adela Popescu şi Alex vor interpreta un pasaj din „Grease”, Paula Seling şi Tudor vor recrea un moment din celebrul „Sisters act”, Octavian Strunilă şi Ella vor fi nişte animăluţe simpatice din junglă, iar „Blues Brothers” va fi tema aleasă pentru Răzvan Fodor şi Lena. Octavian, Ella, Răzvan şi Lena vor fi cei mai emoţionaţi din concurs pentru că ei au de trecut şi proba de foc a duelului. Pentru cei patru este cu atât mai dificil cu cât ei se află pentru a doua oară consecutiv în această situaţie.

Atât Răzvan cât şi Octavian luptă pentru ca mamele partenerelor lor să treacă peste drama de a-şi petrece viaţa într-un scaun cu rotile.

Vezi în galeria foto imagini de la „Dansez pentru tine”!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro