Cum arată surorile Andrei Măruță

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 mai 2019, 13:21
Fanii Andrei știu deja că ea are un frate care este, de asemenea, artist, dar mai puțini le-au văzut până acum pe surorile ei. Andra Măruță are și două surori, Aura și Diana, ambele mai mari decât ea. 

Născută într-o familie numeroasă și frumoasă, Andra are un frate, Săndel Mihai, care este și el un cântăreț talentat și două surori, Aura ți Diana, care locuiesc în Câmpia Turzii și nu apar pe scenă sau în fața camerelor de filmat.

Andra are o relație foarte strânsă cu familia ei, în special cu mama, Elena Mihai. Despre aceasta, artista spunea: ”Mamei îi dau locuri mai în spate, la Sala Palatului, la lojă. Nu pot să îi dau locuri în față pentru că nu mai pot cânta, mă apucă plânsul”.

Tatăl Andrei, Alexandru Mihai, este cel care a ajutat-o cel mai mult în carieră, el fiindu-i alături la toate concertele susținute pe vremea când era doar o adolescentă. În prezent, rolul lui a fost preluat, în mare parte de Cătălin Măruță. ”Vreau să-l menajez din dragoste şi din respect pentru ceea ce a făcut pentru mine”, spune Andra despre tatăl ei, care acum nu mai merge peste tot cu ea.

Cum arată surorile Andrei Măruță
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!