Cum arată și cu ce se ocupă acum actorul Ioan Isaiu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 18:12

Ioan Isaiu (51 de ani) și-a început cariera artistică în 1994, la 25 de ani, pe scena Teatrul Național din Cluj. Șase ani mai târziu, în 2000, actorul părăsește România pentru a pleca în Noua Zeelandă și apoi Singapore.

Inițial, Ioan a fost chelner, apoi a devenit manager de restaurant, după a făcut un master în marketing management și a decis să plece în Singapore. A cunoscut un domn de origine malaysiană și a pus bazele propriei firme de impresariat artistic.

În acea perioadă, Ioan a organizat numeroase concerte cu artiști printre care s-au numărat Sting, Shakira și Kylie Minogue, promovând totodată artiști români în Asia. Tot atunci i-a prezentat publicului de acolo pe Sistem, Senzor și Amadeus.

Cum arată și cu ce se ocupă acum actorul Ioan Isaiu

Cum arată și cu ce se ocupă acum actorul Ioan Isaiu

În 2013, pentru Unica, actorul a dezvăluit ce obiceiuri a căpătat în Asia: „Am dobândit stăpânirea de sine a asiaticilor. Mai ales malaysienii au o reținere în a se manifesta în public.

Eu eram mai temperamental, mai agitat, vorbeam foarte franc, după care am dobândit un foarte bun control. Și am mai învățat multe preparate din bucătăria asiatică ce include în principal fructe de mare, orez, legume și condimente. Le gătesc soției și prietenilor”.

În același interviu, întrebat dacă are vreun regret, Ioan a spus: „Regret că nu am copii, dar nu este timpul pierdut. Așa spune și soția mea. Sperăm că Doamne-Doamne o să se uite și la noi, să ne dea un suflețel”.

În 2005 a revenit în România și a devenit în scurt timp unul dintre cei mai de succes actori de seriale TV. A jucat în producții ca Secretul Mariei (2005), Îngerașii (2008), Aniela (2009) și Iubire și onoare (2011).

„Am abandonat actoria și am suferit enorm, pentru că este profesia mea de suflet, iar întoarcerea a fost simplă, fără niciun regret. Cred că așa a vrut destinul, să am niște întâlniri care au devenit o afacere.

Citește și:

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Apoi profesia m-a făcut să am alte întâlniri care m-au determinat să mă reîntorc la actorie. Trecerile au fost bruște de fiecare dată, dar fără vreo părere de rău”, mai spunea actorul 2013, tot pentru Unica.

Ioan a absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj. În prezent, actorul apare în producția Pro TV Lecții de viață, lansată în martie 2015.

În fiecare episod, serialul tratează o altă poveste dramatică, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!