Cum arată Mario Cimarro, unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele. Are 51 de ani și este proaspăt tătic

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 13 ianuarie 2023, 12:15

Mario Cimarro este o legendă în lumea telenovelelor. Actorul cubanez a avut roluri remarcabile în producții de succes și a făcut furori în rândul publicului feminin nu numai prin talent și charismă, dar și cu zâmbetul cuceritor și fizicul bine lucrat.

Pe Mario Cimarro îl știm din telenovele precum “La Usurpadora”, împreună cu Gabriela Spanic; „Pisica Sălbatică” și ”Moștenitori”i (Los Herederos del Monte), unde colegă i-a fost actrița Marlene Favela; Trupul dorit (El cuerpo del deseo) sau „Trădarea” (La traicion) și „Jurământul” (Pasion de Gavilanes), în ambele jucând cu Danna Garcia. Interpretarea personajului Juan Reyes, din „Jurământul” i-a adus celebritate la nivel internațional.

Mario Cimarro este tată de fată

Astăzi, Mario Cimarro are 51 de ani, și este mai sexy ca niciodată. Actorul este foarte activ pe rețelele de socializare, unde postează adesea poze și clipuri video cu cele mai recente evenimente din viața lui.

Cum arată Mario Cimarro, unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele. Are 51 de ani și este proaspăt tăticIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

Vezi cum arată astăzi îndrăgitul actor de telenovele, Mario Cimarro, în galeria foto de mai sus.

În 2022, cubanezul a devenit tată pentru prima oară. Partenera lui de viață, super modelul Bronislava Gregusová, a adus pe lume o fetiță, care a primit numele Briana.

„Briana, tu ne vei face zilele să strălucească… Și inima timpului va bate de acum vegheată de lumina ta. 31 august 2022. Mulțumiri infinite medicilor și asistentelor care ne-au asistat la naștere și vouă, celor care ne-ați transmis și urări de bine și dragoste de la distanță!” – a transmis actorul, pe pagina lui de Instagram, după nașterea fetiței.

Citeşte şi: Mauricio Islas s-a gândit la sinucidere. Drama prin care a trecut celebrul actor de telenovele

„Orice bărbat trebuie să-și găsească o muză în viață. Să găsească o scânteie, ce se transformă în magie, apoi într-o flacără ce luminează noua viață. Briana, te așteptăm cu drag, suntem aici pentru tine, să te primim cum se cuvine” – a  mai scris actorul în mediul online, în trecut, în timp ce Bronislava era însărcinată.

Cum a cunoscut-o Mario pe Bronislava Gregusová

Iubita lui, Bronislava, este din Slovacia și este cu 21 de ani mai tânără ca el. Ea a devenit celebră în țara sa în 2015, când a ajuns finalista concursului de frumusețe Miss Slovacia.

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu trei ani, în timp ce Mario făcea parte din juriul emisiunii “Dansează cu mine”. De atunci, pe rețelele de socializare au apărut diverse fotografii cu frumosul cuplu ce au confirmat legătura amoroasă dintre cei doi.

Citeşte şi: O celebră actriță de telenovele a avut o relație intimă cu El Chapo

În trecut, ăntre anii 1999 – 2006, Mario Cimarro a fost căsătorit cu actrița Natalia Streignard, originară din Venezuela. A urmat apoi o relație de cinci ani cu actrița Vanessa Villela și, ulerior, una cu actrița și cântăreața Zuria Vega.

Conflictul lui Mario Cimarro cu Ninel Conde

Cântăreața și actrița mexicană Ninel Conde a dezvăluit scandalul avut cu actorul Mario Cimarro, în timpul înregistrării telenovelei “Mar de amor”.

Conde a spus că în timpul filmăriler, care au durat din 2009 până în 2010, cubanezul a avut un comportament neadecvat față de ea,  făcțnd-o să-și dorească să nu mai lucreze niciodată cu el.  

„Ei bine, s-a întâmplat. A fost o situație, nu foarte plăcută. Dar să sperăm că lucrurile se vor rezolva, pentru că este un proiect la care vom lucra timp de câteva luni”, a spus Mario, la acea vreme pentru programul Nxclusiva, citat de World Today News.

Juan Zepeda, soțul actriței Ninel Conde, a vrut să clarifice lucrurile și a criticat comportamentul fostului actor din „Jurământul”.

„Ninel a vorbit cu mine. Da, actorul Mario Cimarro a făcut abuz de forță, mi-a maltratat și rănit soția, fizic, inițial, și verbal, după scenă. L-am înfruntat deja, am vorbit cu el. Și se pare că băiatul a înțeles. I-am spus că nu vreau să se mai întâmple așa ceva”, a spus el.

Foto – Profimedia / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!