Cum arată Lucia, fetița lui Ricky Martin

De Unica.ro pe
Cântărețul și actorul Ricky Martin a postat pe rețelele sociale prima imagine cu fiica lui, Lucia Martin-Yosef. Fetița s-a născut la finalul anului 2018, vestea fiind anunțată de artist tot pe rețelele sociale. 

Cum arată Lucia, fetița lui Ricky Martin

Prima poză cu chipul micuței Lucia a apărut abia acum. ”Lumina ochilor mei”, a scris Ricky alături de poza care a primit milioane de aprecieri și mii de comentarii, inclusiv de la vedete precum Luis Fonsi.

În imagine, micuța privește în departare, în timp ce tatăl ei o ține în brațe. Blondă și cu ochii verzi, Lucia i-a cucerit imediat pe fanii tatălui său.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Lucia va fi crescută de un cuplu gay

Fetița a fost născută de o mamă surogat, iar părinții ei sunt Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef, un artist plastic suedez născut în Siria. Ricky și Jwan sunt căsătoriți din 2018 și îi cresc împreună și pe Matteo și Valentino, gemenii lui Ricky, în vârstă de 10 ani.

Gemenii sunt născuți și ei de o mamă surogat, iar de curând au întrebat de ce ei au doi tați, în timp ce colegii și prietenii lor au o mamă și un tată. ”Copiii mei mă întreabă de ce au doi tătici, iar eu le spun că fac parte dintr-o familie modernă. Este un sentiment de libertate foarte frumos…”, declara Martin într-un interviu.

Cum arată Lucia, fetița lui Ricky Martin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro