Cum arată Fran Drescher la 65 de ani. „Dădaca” a aflat că fostul ei soț este gay, după 21 de ani petrecuți împreună

De Oana Savin, pe

Fran Drescher, cunsocută pentru rolul din „Dădaca”, are 65 de ani și arată la fel de bine ca atunci când juca în serialul care a consacrat-o.

Actrița a trecut prin două divorțuri, iar cel care i-a fost partener de viață timp de 21 de ani i-a mărturisit că este gay.

Fran Drescher a avut ghinion în viața amoroasă

Francine Joy Drescher le-a furat inimile telespectatorilor cu rolul lui Fran Fine din serialul de comedie „The Nanny” (Dădaca). Actrița a devenit cunoscută datorită vocii sale nazale cu accent de New York. Vocea sa a devenit o caracteristică a lui Fran, iar publicul a iubit-o pentru felul ei de a fi.

În momentul în care a creat comedia „The Nanny”, Drescher era măritată cu primul ei soț, Peter Marc Jacobson. Cei doi se cunoșteau din adolescență și au frecventat cursurile aceluiași liceu.

Fran Drescher și Peter Jacobson s-au căsătorit în 1978 și au început împreună proiectul „The Nanny” în 1993. Din păcate, căsnicia lor nu a rezistat și au divorțat în 1999.

În anul 2014, actrița s-a recăsătorit, de data aceasta cel care i-a devenit soț fiind Shiva Ayyadurai. Mariajul lor a durat doi ani, alegând să meargă pe drumuri separate în 2016.

În urma a două căsnicii eșuate, Fran Drescher a descoperit că îi este foarte bine singură. A ales să se pună pe ea pe primul loc și chiar și-a luat puțin timp liber pentru a se odihni.

Fran a mai avut câte o relație, însă niciuna nu a fost serioasă.

Citește și: Foto: cum au îmbătrânit 6 actori din seriale faimoase

Primul soț i-a dezvăluit că este gay, după 21 de ani petrecuți împreună

După ce au fost împreună timp de 21 de ani, Fran Drescher și Peter Jacobson au deci să se separe.

La doi ani de la divorț, producătorul i-a mărturisit fostei sale soții că este homosexual. Fran i-a fost alături în acea perioadă și l-a ajutat foarte mult atunci când a dezvăluit lumii orientarea sa sexuală.

„Lucrăm împreună. Ieșim în oraș. Călătorim împreună. Simt că încă am o soție”, a declarat Jacobson în urmă cu câțiva ani, potrivit Amomama.com.

Citește și: Ţi-o mai aminteşti pe „Dădaca”? La 56 de ani s-a căsătorit cu un indian

Foștii soți încă petrec foarte mult timp împreună. Drescher a explicat că agentul lor i-a ajutat să vadă ce relație frumoasă de prietenie au și că nu ar trebui să lase diferențele dintre ei să strice acest lucru.

„Suntem divorțați, dar încă singuri pentru că este greu să întreci ceea ce noi am avut. Am fost îmrepună de la vârsta de 15 ani și am trecut prin multe împreună”, spunea Fran Drescher despre prietenia cu fostul soț.

Mai mult, actrița a afirmat că nu crede că va mai găsi vreodată o persoană cu care să se înțeleagă atât de bine cum se înțelege cu Peter Jacobson.

Vezi în Galeria FOTO cum arată Fran Drescher la vârsta de 65 de ani

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!