Cum arată Claudia Pătrășcanu nemachiată. „Un ten așa luminos și frumos”

De Unica.ro, pe

În mediul online, Claudia Pătrășcanu a publicat mai multe imagini fără machiaj. Solista se află de câteva zile izolată acasă, un membru din familie sau mai mulți având varicelă. Artista are doi fii, Gabriel și Nicolas, din fostul mariaj cu Gabi Bădălău.

„Bună dimineața! De câteva zile stăm în casă, suntem pe final de varicelă, suntem super bine acum și avem chef de poze în bucătărie. Am cel mai bun fotograf, mă face să râd și le-am promis [fiilor ei] cea mai bună omletă”, a scris Claudia în mediul online.

Cum arată Claudia Pătrășcanu nemachiată. „Un ten așa luminos și frumos”

„Frumoasă și finuță!; Ești una dintre cele mai naturale și plăcute vedete de la noi!; Naturală și frumoasă! Ai natural tot ce altele dau bani ca să aibă!; Ești superbă naturală, te-am admirat dintotdeauna.

Cum arată Claudia Pătrășcanu nemachiată. „Un ten așa luminos și frumos”

Ești o mamă super model, ești o luptătoare!; Ești superbă! Ai un ten așa luminos și frumos”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Claudia la fotografiile în care apare fără machiaj.

Fotografiile cu solista nemachiată le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Gabi Bădălău și Claudia s-au separat în vara anului 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru obținerea custodiei fiilor lor. Claudia s-a declarat recent dispusă să colaboreze cu fostul soț pentru a-și crește copiii într-un mediu propice. Gabriel și Nicolas locuiesc în prezent cu solista și cu mama ei în Agigea.

„Am reușit să îi convingem pe copii să meargă la Bolintin, pentru că trebuie să aibă contact cu toată lumea. S-au întors ok, foarte bine, și-au reluat activitățile de aici. Eu nu pun întrebări, dacă vor îmi spună ei, spun. Nu prea sunt eu de acord cu niște lucruri de acolo, dar poate vom rezolva problemele. (…)

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Andreea Bălan, despre vacanța în Dubai cu Tiberiu Argint: „Trăim lucruri frumoase împreună”

Trebuie să fie bine, pentru că lucrurile se mai așază ușor, ușor. Vreau să divorțez. Mi se pare că deja suntem de mult timp în situația asta și este cazul să divorțăm pentru că este oarecum rușinos.

Fiecare are un drum, poate celălalt vrea să își facă viața și noi stăm într-o căsnicie. Nu e corect. Mai sunt puține termene, foarte puține. Asta depinde și de noi”, a explicat artista de curând.

Cu două săptămâni în urmă, între Gabi și Claudia se iscase din nou un conflict, după ce Gabi nu a reușit să ajung în Agigea să-și vadă fiii. „Da, este adevărat! Era weekendul tatălui să vină să îi vadă pe copii, să-l petreacă împreună cu ei.

E dureros pentru mine ca mamă. Imaginați-vă că singurii de care mă interesează sunt copiii. De Gabi nu mă interesează, vă zic sincer, pentru că el toată viața și-a făcut programul cum a dorit el și cum a vrut el, nu s-a gândit la nimeni.

Și când spun nimeni, mă refer că nu se gândește nici la ceea ce simt ei, nici la ceea ce-și doresc ei! A fost weekendul lui de venit la Constanța. A refuzat total acest lucru. Le-a spus copiilor că va veni altădată.

Copiii l-au așteptat în curte, i-am pregătit, i-am luat rapid de la grădiniță. Copiii refuză să meargă la tatăl lor acasă. Au și spus că își doresc ca tatăl să vină aici să se joace cu ei, să meargă împreună într-un parc”, a declarat Claudia la Antena Stars, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!