Cum arată acum protagonistul din „Dennis, pericol public”

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 14 martie 2022, 15:59
Unul dintre filmele preferate ale copilăriei noastre rămâne „Dennis the Menace/ Dennis, pericol public” în pielea căruia ne-am regăsit mulți dintre noi.

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă fiica Margaretei Pâslaru

Filmul prezintă povestea unui copil care încearcă să se împrietenească cu vecinul său George Wilson, interpretat de Walter Matthau, dar care, în schimb, reușește să îi facă numai probleme. Până la urmă, bătrânul morocănos ajunge să îl îndrăgească pe mai tânărul său vecin.

Puștiul pus pe șotii a fost interpretat de Mason Gamble, care acum este bărbat în toată firea.

Pentru Mason ,acum în vârstă de 31 de ani, acest rol a însemnat nu doar oportunitatea de a juca alături de un actor de talia lui Walter Matthau, dar și dobândirea faimei la o vârstă extrem de fragedă. Actorul avea atunci doar șase ani, iar pentru  a-l interpreta pe Dennis, el a fost ales dintre 20.000 de puști blonzi, în cadrul unui casting național organizat de Warner Brothers.

Năzbâtiile lui amuzante, în contrast cu figura angelică, și replicile savuroase l-au făcut pe Dennis să fie al doilea cel mai iubit copil de la Hollywood, după Macauly Calkin.

Mason Gamble a fost ferit de sindromul superstarurilor copii, care devin superstaruri de mici, iar la maturitate dispar defenitiv din lumina reflectoarelor și și-a continuat cariera actoricească. Cu toate acestea, el nu a mai avut parte de niciun rol notabil precum cel din „Dennis the Menace/ Dennis, pericol public”.

De-a lungul timpul, Mason a mai jucat în filme precum „Just in Time” (1996), „Bad Moon” (1996), „Spy Hard” (1996), „Gattaca” (1997), dar și în serialele „ER”, „Kate Brasher”, „CSI: Miami”.

Citește și – Cum arăta INNA la debut

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!