Cum a fost surprinsă Andreea Esca la pupitrul Știrilor PRO TV în timpul unei pauze publicitare

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 ianuarie 2022, 13:43

Andreea Esca (49 de ani) se află la pupitrul Știrilor PRO TV de 26 de ani, din data de 1 decembrie 1995. De-a lungul anilor, Andreea Esca, devenită emblema trustului PRO TV, a ajuns la inimile oamenilor nu numai prin prisma profesiei pe care o are dar și prin felul ei de a fi. Mereu cu zâmbetul pe buze, optimistă și încrezătoare în sine, Andreea captează atenția publicului chiar și atunci când nu prezintă cele mai importante știri ale momentului.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Recent, îndrăgita jurnalistă a fost surprinsă de camerele de filmat în timpul buletinului de știri de la ora 19, într-un mod cu totul inedit. Cât timp pe micile ecrane erau difuzate reclame, pe ecranul TV din studioul de știri se afla o imagine cu un câine husky care avea privirea îndreptată spre pupitrul Andreei. Esca a profitat de acest moment și a creat un cadru de fotografie extrem de simpatic, arătându-i câinelui fișa cu subiectele pe care le are de prezentat.

Andreea Esca a postat această poză pe paginile ei de socializare, iar fanii au fost foarte încântați să o vadă pe prezentatoare așa. Vezi simpatica poză în galeria foto de mai jos.

Cum a fost surprinsă Andreea Esca la pupitrul Știrilor PRO TV în timpul unei pauze publicitare

„Când tragi cu ochiul la notițele colegei!” – a scris Andreea, în dreptul fotografiei.

Citeşte şi: Andreea Esca, moment stânjenitor la pupitrul știrilor Pro TV. „Situația a fost absolut penibilă”

Citeşte şi: Drama lui Vasile Șeicaru. Cum și-a pierdut soția în urma unui accident casnic

Citeşte şi: Meghan Markle a primit 1 liră sterlină de la The Mail on Sunday pentru încălcarea vieții private

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Ciota în timpul sarcinii. „Evit tot ceea ce ar putea să-mi dăuneze”

Postarea jurnalistei a adunat rapid peste 5.500 de aprecieri și zeci de comentarii din partea celor care o urmăresc în mediul online.

Poza anului!

Ce frumos era dacă acel Huski superb ar fi stat pe pupitru.

Clar, un prieten cu stil și atitudine

Ce frumoasă e imaginea!

Ceva inedit! O fotografie de nota 10!

Andreea, succes în profesie! Să rămâi cel puțin constantă. Îmi place idea! – sunt câteva dintre mesajele fanilor lăsate în dreptul fotografiei.

Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la pupitrul știrilor PRO TV

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Esca a dezvăluit care este motivul pentru care a rămas fidelă trustului PRO atât de mulți ani. Vedeta PRO TV spune că s-a gândit la un moment dat să facă un talk-show, dar gândul plecării de la trustul care a făcut-o celebră nu i-a trecut niciodată prin cap.

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul – a precizat Andreea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!