Cu cine vor locui copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău: „Am primit vestea. N-am cuvinte…” Ce a decis instanța

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 noiembrie 2022, 12:58

Instanța a stabilit care va fi domiciliul copiilor fostului cuplu Claudia Pătrășcanu – Gabi Bădălău, la trei ani după decizia de a divorța. Cu cine vor locui Nicholas și Gabriel?

Lupta pentru domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău a ajuns la final. Judecătorii au decis ca băieții celor doi să locuiască împreună cu mama lor. Claudia s-a declarat extrem de mulțumită și fericită pentru că își va putea crește copiii în liniște. Artista a primit vestea pe neașteptate, în timp ce era acasă. Deși i se părea normal ca judecătorii să ia această decizie, Claudia a spus că a avut emoții cu privire la decizie.

Domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău, stabilit la mamă

Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! (…) Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-o dată am primit vestea. N-am cuvinte.

Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat. (…) La început probabil că da (n.r. am avut emoții), știind foarte multe situații neplăcute.

Cu cine vor locui copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău: "Am primit vestea. N-am cuvinte..." Ce a decis instanța

Mai auzeam și eu ce se întâmpla în țara noastră, dar pe parcurs am realizat că este imposibil, mai ales că eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Întotdeauna binele învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru – a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu se mută în casă nouă

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat în urmă cu câteva săptămâni o casă în Constanța, care momentan este în curs de amenajare și mobilare. Artista consideră că în primăvara anului 2023 se va putea muta acolo împreună cu băieții.

Am venit la casa cea nouă, unde abia așteptăm, atât eu cât și copiii, să ne mutăm. Preconizăm că prin primăvară. A ajuns și mobila. Abia aștept! Abia aștept! – a anunțat Claudia, pe Instagram, la începutul lunii noiembrie.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu iubește din nou? Gabi Bădălău: „E un bărbat însurat din Constanța”

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, scandal după pronunțarea divorțului. Ce acuze își aduc cei doi

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru Gabi Bădălău. Ce le-ar spune afaceristului fiilor lor despre solistă

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, despre dorința lui Gabi Bădălău ca băieții să locuiască la el. „Vrea să facă mai mult rău!”

Claudia Pătrășcanu a refuzat apartamentul și mașina de la Gabi Bădălău

Gabi Bădălău s-a oferit să-i cumpere Claudiei un apartament în București, pentru a fi și el mai aproape de copii, dar artista l-a refuzat. Omul de afaceri ar fi fost dispus să se ocupe de toate cheltuielile necesare achiziționării unei locuințe noi. Mai mult, el s-a oferit să-i plătească bonele și studiile copiilor, și chiar să-i ia o mașină.

Cu cine vor locui copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău: "Am primit vestea. N-am cuvinte..." Ce a decis instanța

Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alege-ți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani. Nu vreau să o cumpăr, nu mă interesează de ea să mă împac sau alte lucruri. Era vorba să aibă lângă ea ambii părinți aproape – a relatat Bădălău, potrivit spynews.ro.

Afaceristul o suspectează pe Claudia că și-ar fi găsit un iubit în Constanța și de aceea refuză să se întoarcă în București. Bădălău spune că el are prieteni în Constanța care i-ar fi furnizat informații despre o presupusă relație a Claudiei cu “un bărbat însurat”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!