Cu ce se ocupă acum Cristian Leana, fost câștigător „Românii au Talent”. Ce a făcut „Mister Puzzle” cu banii câștigați

De Unica.ro, pe

Cristian Leana, câștigătorul sezonului 5 Românii au Talent, a uimit întreaga țară cu abilitățile sale ieșite din comun. Cunoscut și drept „Mister Puzzle” de România sau „Domnu’ Puzzle”, tânărul a rezolvat cubul Rubik în doar 7,83 de secunde, cu o singură mână și legat la ochi. Jurații competiției TV au rămas impresionați, Cristian devenind marele câștigător al show-ului în anul 2015.

Cu ce se ocupă acum Cristian Leana, fost câștigător Românii au Talent. Ce a făcut „Mister Puzzle” cu banii câștigați

O parte din banii câștigați, Cristian i-a investit într-o locuință proprie, până atunci locuind în chirie. „Cu banii aceia (n.r. – 25.000 de euro) mi-am luat o casă, la vreo 40 de kilometri de București. Am mai pus vreo 10.000 și mi-am luat casa, acum câțiva ani. Trebuia să mă și căsătoresc. Mi-am adus și părinții, care au avut mereu grijă de mine, așa că aveam nevoie mare de o casă”, a dezvăluit recent Cristian Leana, în exclusivitate pentru Impact.

Cu ce se ocupă acum Cristian Leana, fost câștigător „Românii au Talent”. Ce a făcut „Mister Puzzle” cu banii câștigați

Între timp, tânărul s-a decis să cumpere și câteva animale. „Ne dorim să ne cumpăram niște animale pe lângă casă. De exemplu m-am gândit la niște păsări, ca de exemplu găini, curci. Îmi doresc să avem de toate pe lângă casă. Nu se compară cu statul la bloc, aici este aer curat, putem să ieșim prin curte, să stăm la umbra unui copac, să ne relaxăm. Aici este altceva, altă viață. Este frumos, este aer curat, ne place tuturor”, a mai declarat Cristian Leana pentru Impact.

Tânărul s-a căsătorit la scurt timp de la câștigarea competiției TV. „M-am însurat și suntem tare fericiți și bine împreună. Momentan nu avem în plan să devenim părinți, însă vrem asta pe viitor. Visăm la o familie numeroasă și frumoasă, aș minți dacă aș spune nu. În momentul de față, altele îmi sunt prioritățile. Trebuie să ne realizăm profesional, soția mai are încă un an și termină facultatea. Mai este de muncă!”, a mai spus Cristian Leana.

Citește și:

Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil? „Cabral ai stricat surpriza!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august 2021. Primele imagini cu solista în rochie de mireasă

Cu ce se ocupă soția lui Cove și cum s-a cunoscut perechea. „N-a fost dragoste la prima vedere!”

Tânărul este în continuarea pasionat de cuburile Rubik. Are acasă nu mai puțin de 720 de astfel de cuburi, cu care realizează diverse portrete. Unele înfățișează personalități din România sau internaționale: Gheorghe Hagi, Cristina Neagu, Simona Halep, etc. Cel mai recent portret din cuburi Rubik este al lui Mihai Eminescu.

„Am văzut pe Internet că există așa ceva și am zis să încerc și eu să fac, în România nefiind nimeni care să facă portrete din cuburi Rubik, iar acum mă descurc bine, aceste portrete fiind foarte clare. Un astfel de portret, cu tot cu importul celor 720 de cuburi din China (acolo sunt cele mai ieftine), transportul lor, realizarea portretului plus rama de lemn, pentru a putea fi atașat de perete, cu toate acestea costă minimum 2.750 de euro.

Un cub e în jur de 3 euro, deci 2.160 de euro se duc dintr-un foc doar pe cuburi și chiar dacă poate părea un preț mare, în lume mai sunt doar patru sau cinci oameni care fac mereu astfel de portrete și doar unul din ei le mai vinde, la o galerie de artă din New York, unde un portret din 725 de cuburi pleacă de la 29.000 de dolari”, mai spunea Cristian în urmă cu doi ani.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!