Cristina Spătar, din nou singură. „Nu mai am cu nimeni nimic”

De Unica.ro, pe

Cristina Spătar (49 de ani) și iubitul ei, Tiberiu Vărzaru (28 de ani), au luat o pauză în primăvara anului 2021, după aproape 5 ani de relație. Cristina și Tibi au devenit un cuplu la scurt timp după divorțul solistei de primul soț. Alături de fostul partener de viață, cântăreața are doi copii, un fiu și o fiică, Albert și Aida.

Cristina Spătar, din nou singură. „Nu mai am cu nimeni nimic”

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea”, declara Cristina Spătar în mai 2021, la Antena Stars.

„Eu cu Tibi nu mai avem nimic. Nu mai am cu nimeni nimic. Acum sunt singură și neliniștită. Sunt doar eu și copiii”, a mai spus Cristina Spătar recent, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Cristina Spătar, din nou singură. „Nu mai am cu nimeni nimic”

Invitată în emisiunea „Teo Show”, solista a vorbit despre provocările întâmpinate ca mamă singură. „Sunt și mamă și tată. Încerc, mă străduiesc să fac față”, a explicat artista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Tatăl Cristinei Spătar a murit. Ce a postat vedeta în mediul online după pierderea părintelui

Cristina Spătar și iubitul ei s-au despărțit. Cine a pus punct relației

Cristina Spătar, confesiuni triste despre cât de dificil i-a fost să devină mamă: „A fost un șoc”

„Fac drumuri în fiecare zi, merg și îi duc, îi aduc de la școală, le gătesc, le pun masa, strâng masa. Sunt puturoși, sunt obosiți, sunt răsfățați. Așa că eu trebuie să fac totul. De multe ori mai clachez, mai cedez, îi mai las așa, dar mereu o luăm de la capăt. Asta e”, a mai declarat Cristina Spătar.

„Mereu le reproșez să-și ducă farfuria. Ea (n.red.: Aida) bombăne, e Berbec. Sunt mofturoși. Ne certăm că nu mănâncă…”, a completat.

„M-am mutat. Stau undeva în Băneasa. Intenționez să le mut școlile și să-l mut pe Albert la alt club de fotbal. Albert are glezna luxată și Aida a avut grijă de el. Există o relație frumoasă între ei. Au ureche muzicală, dar Aida este prea rușinoasă”, a mai declarat cântăreața.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!