Cristina Herea a născut. Ce nume a ales pentru fetița ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 10:58

Cristina Herea a născut. Jurnalista și prezentatoare de televiziune, în vârstă de 35 de ani, a adus pe lume o fetiță sănătoasă căreia i-a pus numele de Ekaterina Antonia. Cristina Herea a făcut marele anunț în mediul online, postând pe conturile ei de socializare următorul mesaj:

„Ekaterina, știu că într-o bună zi vei schimba lumea aceasta într-una mai bună! Mami și tati te iubesc dincolo de limitele noastre umane! Bine ai venit în lumea aceasta, mica noastră eroină iubită P. S.: Mii de mulțumiri echipei de medici și asistente care au făcut minuni pentru noi.”

Cristina Herea și soțul ei, Mihai Benga, au pregătit deja camera micuței Ekaterina, amenajând-o într-o manieră clasică, în nuanțe de alb și roz.

Citeşte şi: Scandal la mormântul lui Leo Iorga. Fiul artistului, dezgustat de atitudinea oamenilor

Citeşte şi: Cu ce probleme se confruntă Mara Bănică în ultimele luni de sarcină

Citeşte şi: Fiica lui Cătălin Zmărăndescu, Alexandra, este însărcinată

Citeşte şi: De ce a plâns Cristina Ich într-un magazin Hermes

„Am pictat pereții, am comandat pătuț peste mări și țări, am «scotocit» toate magazinele și internetul pentru un dulăpior roz, am ales cel mai complex balansoar cu 10 melodii și zdrăngănele… acum mai vrem un singur lucru: să doarmă în camera ei!”, a scris Cristina Herea, pe Instagram, în dreptul unei poze cu încăperea pregătită pentru fetiță.

Vedeta de la România TV a decis să ia o mica pauză din televiziune, pentru a se putea dedica creșterii fetiței. Ea declara, în urmă cu câteva luni, că nu își dorește să apeleze la o bonă și va primi ajutor din partea mamei ei și a familiei pentru îngrijirea micuței.

”Am norocul să am ajutor de nădejde în familie. Mama mea va fi încântată să stea cu bebelina în cele câteva ore în care eu sunt la muncă. Deocamdată nu mă pot acomoda cu ideea de bonă, de persoană străină care să pună mâna pe fetița mea. Fiecare mamă cu nebuniile ei. În primele luni de viață, nu mă voi desprinde ea, însă îmi doresc să își petreacă mare parte din copilărie la Snagov. Acolo are o curte mare, aer curat, cea mai bună mâncare făcută de mama mea”, a zis Herea, potrivit dcnews.ro.

Jurnalista și soțul ei, Mihai Benga, s-au căsătorit civil în data de 15 iulie 2020.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!