De ce a plâns Cristina Ich într-un magazin Hermes

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 13:28

Recent, în mediul online, Cristina Ich (34 de ani) a dezvăluit că a plâns într-un magazin Hermes. Cristina este foarte deschisă în privința pieselor vestimentare, accesoriilor și bijuteriilor din colecția ei, având, de altfel, una impresionantă. Cu toate acestea, modelul spune că „nu pune preț pe ele”.

De ce a plâns Cristina Ich într-un magazin Hermes

De curând, Cristina a achiziționat o nouă geantă Hermes. Întrebată de una dintre urmăritoare despre poșetă, Cristina a mărturisit: „Mi-am luat-o și îmi pare rău că am luat-o, dar nu o să o vând”. „Geanta pe care am luat-o nu am unde să o port aici, decât când plec în afară”, a completat.

De ce a plâns Cristina Ich într-un magazin Hermes
CONȚINUT VIDEO UNICA

„Eu sunt fericită pe moment, când îmi cumpăr ceva, apoi sunt la fel. Este o fericire pe moment, după două zile am și uitat că o am, eu nu pun preț pe haine. Nu mă interesează că azi am Chanel și mâine nu mai am. Este bine să te simți bine cu ele, dar să nu pui preț pe ele”, a continuat modelul.

„Mie mi s-a stricat geanta Chanel neagră, dar cum să plâng, mi s-a mai stricat o pereche de papuci Hermes, dar cum să plâng? Și sunt cumpărate din banii mei. Dar cum să plâng pentru lucruri materiale? Pun preț pe oameni, fiul meu să fie bine, Alex să fie bine. Eu sunt fericită că le am, dar niciodată nu am pus preț pe ele, să le iubesc mai mult decât pe un om”, a adăugat.

„Am plâns prima dată când am mers la Hermes. Cât m-au umilit, cât te pot umili ăia în magazin nu aveți idee. Am avut o criză de nervi și am început să plâng de nervi. Geantă mi-au dat, dar nu mi-a plăcut. Dar cât te umilesc… pot primi premiu”, a mai dezvăluit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Cristina Ich, incident neplăcut la aeroport: „Îmi vine să plâng de nervi”

Cristina și Alex Pițurcă (37 de ani) formează un cuplu din anul 2018. Perechea are împreună un fiu, Noah Alexandru Pițurcă, în vârstă de aproape 2 ani. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Cristina și Alex s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. „Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Cristina Ich în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whats App că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine”, a completat modelul atunci.

În februarie 2021, despre relația ei cu Alexandru, Cristina mai spunea: „M-am îndrăgostit. Eu sunt Săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi. Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată». Nu ne-am făcut vreun plan. Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil”.

„După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!». El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…) Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!