Cristina Cioran se pregătește să devină din nou mamă. „Să vedem dacă iese!”

De Unica.ro, pe

În urmă cu mai bine de un an, pe 18 iulie 2021, Cristina Cioran (45 de ani) a adus pe lume primul ei copil, o fetiță, Ema. Nașterea a a fost prematură, la doar 29 de săptămâni, iar copilul a stat în spital, în incubator timp de două săptămâni.

Cristina Cioran a dezvăluit în cadrul unui interviu recent cât de greu i-a fost după naștere, deoarece a crezut că micuța Ema nu va supraviețui.

Da, am crezut în primele zile (n.r. că nu va supraviețui), nu știm dacă va trăi, căci copiii născuți prematur au șanse, dar există și necazuri. Nici nu știu cum să pun în cuvinte, pentru că e foarte dificil de spus, dar într-adevăr un număr foarte mare de copii născuți prematur sunt născuți cu probleme, noi am avut foarte mare noroc și era sănătoasă – a mărturisit actrița pentru spynews.ro.

Cu toate că a trecut prin atâtea clipe grele cu fetița, Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, își mai doresc un copil. Actrița spune că “lucrează” la acest capitol.

Cristina Cioran se pregătește să devină din nou mamă. "Să vedem dacă iese!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Ne gândim, să vedem dacă ne și iese. Da, deja lucrăm, să vedem dacă se poate că na – a completat Cristina Cioran.

Relația Cristinei Cioran cu Alexandru Dobrescu durează de câțiva ani. Ei au recunoscut în public că sunt un cuplu în 2020 și sunt hotărâți să nu facă următorul pas – căsătoria, chiar dacă “planul inițial” a fost cu totul altul.

Nu intenționăm să ne căsătorim. Eu susțin că oamenii pot să se iubească și fără acte, așa că nu avem în plan așa ceva. Da, din start a fost și acesta planul [să ne căsătorim], chiar înainte să fie planul ăsta (n.red.: sarcina) – dezvăluia Cristina Cioran, acum câteva luni.

Cristina Cioran se pregătește să devină din nou mamă.
Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar între ei a fost dragoste la prima vedere.

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment – povestea actrița, în emisiunea “Vorbește lumea”.

Citeşte şi: Strănepoții Reginei Elisabeta a II-a, Prințul George și Prințesa Charlotte, participă la înmormântarea suveranei

Citeşte şi: Carmen Tănase, manechin la 61 de ani. „Am venit să prezint moda!”

Citeşte şi: Gina Matache și fostul soț locuiesc din nou împreună. Tatăl Deliei a fost călugăr pe Muntele Athos

Citeşte şi: Ce relație au Andreea Bălan și George Burcea, la doi ani și jumătate de la despărțire

Cristina Cioran și-a recăpătat rapid forma fizică după naștere.

La doar câteva luni după ce a devenit mamă, Cioran a apelat la un plan alimentar care a ajutat-o să slăbească 8 kilograme în 10 zile.

Am slăbit 8 kilograme în 10 zile ținând această dietă și, ce este cel mai important, nu am fost slăbită și nu mi-a fost foame. Am continuat și cu înot, pentru a-mi reașeza corpul. E adevărat că vreau să mai țin o săptămână ca să mai dau jos două – trei kilograme. Acum sunt foarte atentă la ce mănânc, am renunțat total la carbohidrați, dar încă mai mănânc fructe. Corpul cere, mai ales că este perioada lor.

Am apelat la dieta Nupo, dietă care se ține ușor pentru că nu mai trebuie să cântărim alimentele, să calculăm caloriile și să gătim. Le avem pe toate deja gata făcute. Această dietă înlătură toate aceste neajunsuri, pentru că: mesele sunt deja cântărite, caloriile sunt deja numărate (120 kcal/masă- 800kcal/zi), se prepară într-un minut. Meniul zilnic se poate lua oriunde, nu ocupă loc și poate fi transportat în geantă. Mesele conțin absolut toți nutrienții necesari (de la proteine și fibre, la vitamine, minerale și chiar omega).

Mesele Nupo conțin doar ingrediente naturale, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute. Foarte important: această dietă asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice – a spus Cristina Cioran.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!