Gina Matache și fostul soț locuiesc din nou împreună. Tatăl Deliei a fost călugăr pe Muntele Athos

De Unica.ro, pe

Părinții Deliei Matache, Gina și Ion Matache s-au despărțit în urmă cu mai bine de 15 ani. Ion Matache a părăsit căminul conjugal pentru a se retrage la o mânăstire în Grecia, pe Muntele Athos. Cu toate că bărbatul a fost ateu până la vârsta de 40 de ani, a decis să se călugărească după ce a avut o discuție cu un preot care “i-a schimbat viața”.

Până la 40 de ani, eram ateu. Abia atunci am învăţat «Tatăl Nostru». Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten de-al meu mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamţ, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viaţa mea s-a schimbat. Am ajuns la părintele Gherasim, am intrat în sala de mese, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele şi pe al Georgetei, deşi atunci mă văzuse prima oară, m-am blocat.

Gina Matache și fostul soț locuiesc din nou împreună. Tatăl Deliei a fost călugăr pe Muntele Athos
Familia Matache

Părintele mi-a atras atenţia că am greşit rugăciunea, deşi o spuneam în gând. Am realizat că de la Dumnezeu ştia, că sunt oameni care se leapădă de tot ce e lumesc, trăiesc în post de rugăciune, sunt dedicaţi trup şi suflet, iar pentru aceştia nimic nu este ascuns din ce se întâmplă. Preotul nu ar putea să vadă în timp, are Duhul Sfânt în el, acea energie de la Dumnezeu, care face cunoscut ce se vede cu ochiul spiritual. Am simţit ajutorul de la Dumnezeu, aici am găsit adevărul pe care-l căutam – a povestit tatăl Deliei, potrivit libertatea.ro.

Acum, Ion Matache s-a întors în România și locuiește din nou cu mama Deliei.

Fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, a declarat mama Deliei, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citeşte şi: Cristina Bâtlan și-a refăcut viața amoroasă la patru ani după divorț. „Iubesc și sunt iubită, iar asta e minunat!”

Citeşte şi: Cu ce se ocupă, de fapt, noul iubit al Ralucăi Bădulescu. „Nu este estetician!”

Citeşte şi: Câți bani primește lunar Andreea Bălan de la George Burcea pentru creșterea fetițelor. „Nu mă așteptam să mă ajute!”

Citeşte şi: Ce i-au spus medicii Cristinei Bălan despre starea de sănătate a fetiței pe care o poartă în pântec. Gemenii artistei s-au născut cu Sindromul Down

În 2018, tatăl Deliei a fost operat după ce a descoperit că are o tumoare la rinichi.

Gina Matache și fostul soț locuiesc din nou împreună. Tatăl Deliei a fost călugăr pe Muntele AthosIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Nu prea poate să se deplaseze, pentru că are o tăietură clasică, pe toată burta. A fost o tumoră acolo şi rinichiul a fost extirpat. Aşteptăm rezultatul biopsiei. Eu sper să fie bine, pentru că e pe picioare. Încerc să le protejez pe fete (n.r. Delia şi Oana), pentru că nu vreau să se îngrijoreze peste măsură şi să rămână aşa cu tot felul de amintiri. Bineînţeles că Delia a fost cea care a pus banii pentru operaţia tatălui ei şi s-a ocupat de tot – a declarat Gina Matache, la momentul respectiv.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!